Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Levertijd

Levertijd


Leveringen vinden plaats met de PostNL pakketten, kleine artikelen (zoals zaden) verzenden wij, indien mogelijk, via brievenbuspost.


Wanneer u er voor kiest om de producten te laten bezorgen, worden de producten afgeleverd op het door u aangegeven adres.


De levertijden staan aangegeven bij de producten, als u maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld wordt doorgaans uw bestelling de volgende dag geleverd.


Bestellingen die zaterdag of zondag geplaatst zijn verzenden wij maandag, zodat deze dinsdag bezorgd worden.


Track & Trace code

Op het moment dat de bestelling door ons is aangemeld bij de PostNL ontvangt u automatisch een E-mail met een track&trace code, of in het geval van brievenbuspost een bevestiging dat wij de bestelling verzonden hebben.

Levering tuinmeubelen

De meeste tuinmeubelen worden door ons zelf, of door een transporteur van de PostNL geleverd. De levertijd is altijd in overleg en mogelijk binnen 5 werkdagen.
Wij nemen na ontvangst van de betaling contact met u op, om een afspraak voor de levering te maken.
(kleine dozen met b.v. een stoel gaan met de pakketdienst van de
PostNL en worden binnen 3 werkdagen dagen geleverd)


Dropshipping

Bij sommige vijverartikelen van Ubbink, waarvan het artikelnummer met een D begint, is de levertijd minimaal 2 werkdagen.
Deze vijvers/pompen/ornamenten worden direct vanuit de leverancier verzonden.

Indien deze producten niet via PostNL verzonden kunnen worden, zullen wij een afspraak maken met u voor de levering per vrachtwagen. (pallet)

 

Onze Tuincentra