Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Ecostyle Ultima

Ecostyle Ultima is een ecologisch verantwoord bestrijdingsmiddel tegen onkruid, mos en algen. Hiermee wordt niet alleen het zichtbare deel van het onkruid aangepakt, maar ook de wortel van deze planten. Dit voorkomt ook dat het onkruid opnieuw zal groeien.

Voordelen Ecostyle Ultima

Ecostyle Ultima is biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Daarom is dit middel ook toegestaan langs watergangen en rondom rioolputten. Een belangrijk voordeel van Ecostyle Ultima is dat het zowel onkruid, mos als algen in één keer aanpakt. De werking is al zichtbaar binnen drie uur!

Ecostyle Ultima online bestellen

Wilt u Ecostyle Ultima online bestellen? Dan bent u bij Tuincentrum de Oosteinde online aan het juiste adres. Ons aanbod Ecostyle is zeer uitgebreid. In onze webwinkel vindt u beslist waar u naar op zoek bent. Wij bezorgen bovendien gratis als u voor € 44,95 of meer aan Ecostyle Ultima of andere artikelen besteld.

Ecostyle Ultima‚Äč: Hallo Ultima, dag onkruid

Benieuwd geworden? Bekijk hier ons assortiment Ecostyle Ultima.

Hallo Ultima, dag onkruid

De effectieve, 100% ecologisch verantwoorde onkruidbestrijder! U wilt graag snel en effectief van onkruid af zijn; zonder al te veel werk. Met het nieuwe assortiment onkruidbestrijders van ECOstyle onder de naam Ultima worden zowel de bovengrondse delen als ook de wortel aangepakt. Binnen 3 uur is de werking van Ultima al zichtbaar!

Ultima tegen zevenblad

Gebruik Ultima tegen zevenblad onder bomen en heggen en op zaai- en plantbed in de siertuin voor het planten.

Onze tuincentra