Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Meststoffen voor het gazon van DCM

De meststoffen voor het gazon van DCM geven jouw gazon wat het verdient. Je bestelt de milieuvriendelijke producten van DCM eenvoudig in de webshop en kunt ze daarna laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten goed verpakt, snel en goedkoop.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen  Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Gazonmest, graszaad en kalk van DCM

Om het beste uit jouw gras te halen, is het belangrijk dat je niet voor zomaar een product kiest. Ga voor de producten van een topmerk, zoals DCM! De organisch-minerale gazonmeststoffen van dit Belgische merk bevatten natuurlijke grondstoffen die zorgen voor een directe en langdurige werking tot 100 dagen. Ze verbeteren de conditie van de bodem en veel van hun producten hebben tevens een indirecte werking tegen mos en ander onkruid. Het graszaad en kalk helpen jouw grasmat niet alleen groener te maken, maar ook een stuk sterker. Er valt nogal wat te kiezen in het DCM assortiment. Neem dus goed de tijd om het juiste product uit te zoeken. Bij vragen staan onze medewerkers zes dagen per week voor je klaar.

Mest voor het gazon

Online meststoffen voor het gazon van DCM bestellen | deOosteindeOnline.nl

De duurzame missie van DCM

Of je tuinieren als hobby hebt of er dagelijks professioneel mee bezig bent; DCM wil voor iedereen het beste product op de markt brengen. Al ruim 45 jaar is het bedrijf vooruitstrevend aan de weg aan het timmeren. DCM is gespecialiseerd in de productie van organische meststoffen op basis van natuurlijke, zowel plantaardige als dierlijke, grondstoffen. Duurzaamheid is ontzettend belangrijk en tijdens het productieproces van de gazon-, maar ook andere meststoffen is alles gericht op energie-efficiëntie en warmterecuperatie, zonder afvalwaterlozing. Dankzij het hergebruik van restproducten is het energiegebruik per product minimaal. 

Biologisch tuinieren

Onze tuincentra