Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Narcis

De knalgele bloemblaadjes van de narcis maken menig lenteliefhebber meer dan blij. Naast geel is de narcis in verschillende tinten verkrijgbaar, zoals wit en paars. Tover jouw tuin om tot een lenteparadijs door dit najaar narcissenbollen van deOosteindeOnline.nl te planten. Wij leveren de bollen snel en zorgvuldig verpakt, zodat je er snel mee aan de slag kunt,

  Gratis bezorging vanaf € 44,95        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Alleen de mooiste bloembollen, met zorg geselecteerd
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 56 producten

Hoe narcisbollen planten?

Narcissen worden geplant in de herfst, van september tot december, zodat je in het vroege voorjaar van hun schoonheid kunt genieten. De diepte van het gat hangt af van het type narcis. Narcissenbollen kunnen niet tegen droogte. Je plant narcissen dus op plekken waar de grond wat vochtiger is, zoals aan de rand van de vijver. Wij bieden een breed scala aan narcissenkleuren en hoogtes. Zo zijn er kleine narcissen van 15 centimeter hoog, maar ook narcissen van bijna een halve meter hoog. Kies je gewenste exemplaren uit!

Biologische bloembollen

Narcis soorten kopen | deOosteindeOnline.nl

De narcis als verwilderingsbol

Die narcissen die aan de overkant van de weg groeien? Die planten ze niet elk jaar. De narcis is namelijk een voorbeeld van een verwilderingsbol, een bol die jaar na jaar opkomt. Je kunt er steeds weer van genieten. Je kunt de dode bloemen weghalen, maar laat de bladeren nog even zitten. Hoewel het zielig klinkt, moet de plant eerst goed afsterven. Het lelijke loof laat je nog even, want het is belangrijk dat de bol genoeg energie krijgt. voor volgend jaar. 

Tip! Er bestaat niet één soort narcis, zoals veelal wordt gedacht. De grootte van deze webshopcategorie laat dat wel blijken. De meeste bekende zijn de trompetvariant, de grootbloemige of kleinbloemige, de meerbloemige en natuurlijk de dubbelbloemige narcis. 

Muscari

Narcis bloembollen kopen bij deOosteindeOnline.nl

Narcis bollen zijn in grote getale verkrijgbaar bij deOosteindeOnline.nl! De narcis luidt de komst van de lente met zeer veel plezier in. Narcissen bloeien graag in de border, langs een pad of in een pot. Door verschillende soorten narcissen te planten, kun je langer van hun genieten. Sommige narcissen staan in april nog in bloei, terwijl andere al in februari beginnen te bloeien. Voor meer informatie over het planten van jouw bollen kun je de plantinstructies op de verpakking nalezen. Voor vragen over ons assortiment en je bestelling kan je altijd contact met ons opnemen. Met welke bloembollen vul jij jouw winkelmandje?

Contact & klantenservice

Onze tuincentra