Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tulpenbollen

Met tulpenbollen maak je van jouw buitenruimte een kleurrijk lenteparadijs. Bestel bij deOosteindeOnline.nl de bollen van jouw voorkeur om de tuin straks in het voorjaar te verrijken met de immer populaire tulp. Wacht niet te lang, want voor je het weet kunnen ze de grond niet meer in! Wij sturen jouw tulpenbollen snel en zorgvuldig verpakt op, zodat je meteen kunt beginnen met planten.

  Gratis bezorging vanaf € 44,95        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Alleen de mooiste bloembollen, met zorg geselecteerd
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 190 producten

Wanneer moet je tulpenbollen planten?

Tulpenbollen moeten ergens tussen eind september tot begin december geplant worden om sterke wortels te ontwikkelen. De bollen hebben namelijk vorst nodig om te kunnen groeien en bloeien. Plant ze dus op een mooie tuinierdag in de herfst. Een zonnige plek of een plek met weinig schaduw is ideaal voor de tulp. De diepte van het gat hangt af van de soort tulp. Ook de afstand tussen de bollen verschilt. Kijk op de verpakking voor meer info.

Biologische bloembollen

Tulpenbollen kopen | deOosteindeOnline.nl

Waarom tulpenbollen planten?

Tulpenbollen planten is een fantastisch idee! De tulp is Nederlands grootste trots als het gaat om bloembollen. Ze stelen de show in elke lentetuin, met name door hun kleurrijke bloemblaadjes die boven hun dunne stengels uitsteken. Tulpenbollen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor je prachtige combinaties kunt maken qua kleur, bloeiwijze en bloeiperiode. Vergeet de hoogte van de tulp niet: tulpen van verschillende hoogtes in één pot of border voegen diversiteit en diepte toe aan de tuin, waardoor deze levendiger en speelser lijkt. Kies nu jouw favoriete tulpenbollen en beleef een kleurrijk voorjaar!

Tulpenbollen lasagne

Je kunt ook tulpenbollen in een mooie bloempot stoppen om te genieten van de jaarlijkse tulpenshow op jouw terras of balkon. Maar heb je ooit overwogen om ze te stapelen, als een soort lasagne? Bloembollen worden dan in een bepaalde volgorde in een pot geplant. Degenen die het eerst bloeien, moeten op de bovenste laag worden geplant. Die met een latere bloeitijd komen daarna pas op. Je kunt verschillende tulpen gebruiken of ze combineren met bijvoorbeeld een heel andere bloembol, zoals de narcis of hyacint. Zo kun je langer genieten van alles wat groeit en bloeit.

Narcis

Tulpenbollen online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Bij deOosteindeOnline.nl vind je een ruim assortiment tulpen. We hebben een lijst samengesteld met de meest populaire tulpensoorten voor in jouw tuin, die je kunt vinden in de menubalk. Deze tulpen zijn misschien niet zo bekend als de Triumph en botanische tulpen, maar ze mogen zeker ontdekt worden. Ze zijn immers een waardevolle aanvulling voor elke tuin. De botanische tulp is een uitstekende keuze als je van plan bent hem te laten verwilderen. Ook de gekartelde parkiettulp is een echte aanrader. Voor meer informatie over het planten van jouw tulpenbollen, kan je altijd de verpakking raadplegen. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar als je vragen hebt over onze selectie of bestelprocedure. Met welke tulpenbollen vul jij jouw mandje?

Contact & klantenservice

Onze tuincentra