Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Ubbink Power-clear

De Ubbink powerclear is alles in 1! De powerclear bevat uvc en filterfunctie maar dat is nog niet alles na dat het water is gefilterd word het omhoog gepompt, en heeft u direct een mooie fontein in de vijver.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Ubbink Power-clear

PowerClear is een compacte fonteinpomp met geïntegreerd UVC-apparaat en filterfunctie voor gebruik onder water. De PowerClear is in twee modellen verkrijgbaar, de PowerClear 5000 voor vijvers met een volume van max. 5000 liter en de PowerClear 9000 voor een vijverinhoud tot 9000 liter. Een compacte combi-oplossing, waarmee de functies filteren, reinigen en pompen in één apparaat gebruikt worden.

De techniek

De PowerClear-pompen beschikken over synchroonmotortechniek met een speciaal Fiwaaiersysteem (SIS). Ze zijn met een keramische bron en een krachtige magneet uitermate geschikt voor continu gebruik. Daarnaast is de pomp gekoppeld aan een voor onderwatergebruik geschikt UVC-apparaat. De twee regelbare uitgangen zorgen voor veel combinatiemogelijkheden, b.v. als fonteinpomp met gelijktijdige werking van een klein spuitfiguur. Door een kijkglas is op ieder moment functiecontrole van het UV-C apparaat mogelijk. De PowerClear pompen zijn voorzien van een veiligheidsonderbreking en zijn VDE-gecertificeerd.

Ubbink maakt het verschil!

Bij PowerClear vindt men zowel de pomp als het UV-C-apparaat naast de filtereenheid in een behuizing. De pomp met geïntegreerde UV-C is speciaal voor gebruik onder water ontwikkeld en in het bijzonder praktisch voor kleine vijvers. De PowerClear heeft slechts één stroomkabel. Met deze unieke fonteinpomp hoeft u geen filter of UV-C apparaat op de oever te plaatsen en blijft de vijver blijft mooi om te zien.

Onze tuincentra