Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Watervallen

Een waterval is toch wel een blik vanger bij de vijver. Maar een waterval kan ook op zich zelf staan met enkel een waterreservoir of wat dacht u van bij een zwembad. Met een waterval is alles mogelijk.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Ubbink waterval Niagara en Nevada

De Niagara en Nevada waterval hebben een moderne, strak, robuuste uitstraling. Beide watervallen zijn er zowel met LED-verlichting als zonder verlichting. Door het ontwerp ontstaat er een brede waterfilm die weer zachtjes terug in de vijver of waterreservoir valt. De Niagara en Nevada watervallen zijn er in 30, 60 en 90 cm. Zowel de Niagara als de Nevada heeft 2 aansluitmogelijkheden, aan de achter- en de onderkant.

Nieuw de Niagara led - Wall

Nieuw in het assortiment is de Niagara Wall. Dankzij de langere uitloop zijn ze uitermate geschikt om de waterval te plaatsen in een muur of in een steenkorf. De Niagara Wall waterval heeft twee aansluitmogelijkheden aan de onder- en de achterkant. Tevens is de LED-strook gemakkelijk te vervangen mocht deze stuk zijn. De Niagara Wall is er in drie maten, 30, 60 en 90 cm.

Mamba waterval

De Mamba waterval heeft een zeer fraaie vorm. De Mamba is gemaakt van roestvrij staal (Inox 316L). De Mamba is verkrijgbaar in 3 varianten, de Mamba met LED verlichting en de Mamba zonder LED verlichting en nieuw in het assortiment is de Mamba-S LED deze heeft een hoogte van 24 cm. De Mamba kan u gebruik voor naast de vijver of voor bij het zwembad.

Nieuw de Straight

De Straight waterval heeft een strak en moderne uitstraling. De Straight word geleverd met LED-verlichting. De Straight kan zowel bij de vijver als bij het zwembad geplaatst worden.

Onze tuincentra