Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bestrijdingsmiddelen

Als tuinier of hobbyboer wil je natuurlijk graag dat je planten en gewassen goed groeien en gezond blijven. Helaas zijn er allerlei insecten en andere dieren die jouw planten als voedsel zien en deze graag opeten. Gelukkig zijn er diverse bestrijdingsmiddelen beschikbaar die je kunt inzetten om jouw gewassen te beschermen. Je bestelt jouw bestrijdingsmiddelen voor zowel binnen als buiten eenvoudig in onze webshop. Dag onkruid, ongewenste insecten en muizen, hallo gezonde leefomgeving! We leveren onze producten uiteraard goedkoop, stevig verpakt en snel zodat jij er direct van kunt genieten.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 288 producten

Wat zijn bestrijdingsmiddelen?

Bestrijdingsmiddelen zijn middelen die je kunt gebruiken om ongewenste dieren en insecten te doden of af te weren. Je hoort vaak over chemische middelen, maar biologische bestrijdingsmiddelen zijn absoluut onze favoriet. Biologische bestrijdingsmiddelen zijn over het algemeen veiliger voor mens en milieu dan traditionele bestrijdingsmiddelen. Ze zijn niet giftig en hebben geen schadelijke effecten op de gezondheid van mens en dier. Ze zijn vaak selectiever in hun werking dan traditionele bestrijdingsmiddelen. Dit betekent dat ze alleen de plagen bestrijden waarvoor ze bedoeld zijn en geen schade toebrengen aan andere organismen in de omgeving.

Bestrijding in huis

Bestrijdingsmiddelen voor binnenshuis

In huis kunnen verschillende soorten ongedierte voorkomen, zoals mieren, vliegen en zilvervisjes. Mierenlokdoosjes zijn kleine doosjes met daarin een lokstof. De mieren nemen de lokstof mee naar het nest, waardoor het nest wordt uitgeroeid. Ze zijn veilig in gebruik en hebben geen nadelige effect op huisdieren. Een spuitbus tegen vliegende insecten is handig tegen bijvoorbeeld muggen, vliegen en wespen. Let wel op dat je de spuitbus niet gebruikt in de buurt van voedsel en dat je de gebruiksaanwijzing goed opvolgt.

Onkruid bestrijden

Onkruid kan de groei van planten verstoren en het ziet er ook niet bepaald mooi uit. Gelukkig zijn er verschillende manieren om onkruid te bestrijden. Een van de meest effectieve manieren is door het met de hand te verwijderen. Dit kan een arbeidsintensieve klus zijn, maar het is wel de meest milieuvriendelijke en effectieve optie. Het is belangrijk om je tuin geregeld te controleren op onkruid en het direct weg te halen. Mocht het probleem al te groot zijn, dan is een milieuvriendelijke bestrijder van Pokon, DCM of ECOstyle een goede optie.

Onkruid bestrijden

Vliegen, muizen, slakken of onkruid bestrijden? deOosteindeOnline.nl helpt je!

Bestrijdingsmiddelen kopen bij deOosteindeOnline.nl!

In de moestuin is het belangrijk om gewassen gezond te houden, zodat ze kunnen groeien en een goede oogst kunnen opleveren. Als er een plaag of ziekte optreedt, kan dit de groei en de opbrengst van de gewassen aanzienlijk verminderen. Door het gebruik van milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen kan een dergelijke plaag of ziekte snel en effectief worden aangepakt, waardoor de gewassen gezond blijven en de opbrengst wordt gemaximaliseerd. Meer weten over al onze bestrijders? Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijdingsmiddelen voor het gazon

Onze tuincentra