Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bestrijding in het gazon

Heeft u problemen met uw gazon? Wordt u gek van de mollen of groeit er veel mos in uw gazon, maak er dan snel een eind aan met de beste producten voor een mooi groen gazon!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 28 producten

Emelten en engerlingen bestrijden

De grootste nachtmerrie van een mooi gazon. De larven eten de wortels van het gazon weg, waardoor u kale plekken ziet ontstaan in het gazon. Hoe bestrijdt u emelten en engerlingen? Bekijk het in de volgende link. Emelten en Engerlingen bestrijden.

Mos in het gazon bestrijden

Heeft u veel last van mos in uw gazon, bestrijd het mos gemakkelijk en snel zonder al te veel moeite! De lelijke plekken zullen verdwijnen en u kunt weer gaan genieten van een mooi groen gazon.

Onkruid in het gazon bestrijden

Onkruid wordt niet gewaardeerd in de tuin, maar in het gazon zeker niet. Onkruid geeft het gazon een onverzorgd uiterlijk. Wilt u snel van uw onkruid af? Maak dan gebruik van de juiste producten voor een mooi groen gazon zonder onkruid.

Mollen bestrijden / verjagen

Wordt u er ook zo gek van? Mollen die uw gehele gazon om ploegen. Maak daar snel een eind aan! Verjaag of bestrijd mollen met de daarvoor speciaal ontwikkelende producten.

Onze tuincentra