Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Barbecues

Een barbecue mag natuurlijk niet ontbreken in de tuin! Heerlijk met de hele familie aan tafel en genieten van een heerlijk stukje vlees of groente van de barbecue.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 91 producten

Een barbecue mag natuurlijk niet ontbreken in de tuin, heerlijk met de hele familie buiten eten in het zonnetje. Tegenwoordig zijn er veel soorten en maten maar welke past nu bij jou? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken.

Weber barbecue 

Weber is toch wel de bekendste barbecue merk wat er is. Maar wat is er nou zo speciaal aan een Weber? We beginnen met het design van een Weber barbecue, deze valt altijd op je weet precies wanneer een barbecue een Weber is. Door zijn strakke uiterlijk past de Weber in elke tuin of op elk balkon. Bij Weber staat ook de veiligheid hoog in het vaandel. Barbecueën kan risico's met zich mee brengen je moet er bijvoorbeeld niet aan denken dat er de barbecue omvalt terwijl je lekker aan tafel zit en de kinderen lopen rond. Weber zorgt er juist voor dat de barbecues van hun een maximale stabiliteit hebben. Als derde punt is er nog de duurzaamheid van de barbecue. Weber geeft maar liefst 5 tot 10 garantie op hun barbecues. Het exclusieve gebruik van hoogwaardige materialen koolstofarm staal, roestvrij staal, chroom en nikkel en alsmede een baktemperatuur van 870°C van de porselein emaille laag zorgen voor een unieke duurzaamheid.

Welke Weber barbecue past bij jou?

Weber heeft 3 soorten barbecues houtskool, gas en de elektrische barbecue. 

  • Houtskool vaak hoor je dat het echte barbecue enkel gebeurd op een houtskoolbarbecue, maar is dat wel zo? Een houtskoolbarbecue geeft natuurlijk wel de heerlijke geur waar we barbecue aan herkennen, maar echt gezond is het niet. De rook en de stofjes die van houtskool of briketten afkomen gaan in het vlees zitten en veroorzaken de zwarte randen op het vlees. En die zwarte randen zijn juist weer schadelijk. Maar toch is de charme van de houtskoolbarbecue enorm populair.
  •  
Onze tuincentra