Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bestrijding in huis

Ben jij op zoek naar milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen om je huis en kamerplanten te beschermen tegen ongewenste bezoekers? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze categorie vind je allerlei middelen die je helpen de strijd met ongewenst huisbezoek aan te gaan. Denk bijvoorbeeld aan muggen, muizen en luizen op kamerplanten. Met de producten van Pokon, ECOstyle of DCM win je het gevecht hoe dan ook. Bestel vandaag nog jouw benodigde bestrijders. We leveren onze producten uiteraard goedkoop, stevig verpakt en snel zodat jij er direct van kunt genieten.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 130 producten

Muis in huis?

Een muis in huis is de nachtmerrie van menig woningeigenaar.Overweeg je het gebruik van muizengif? Dat raden we van deOosteindeOnline.nl ten strengste af. Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van gif niet alleen schadelijk kan zijn voor de muizen zelf, maar ook voor andere dieren die in contact kunnen komen met het gif. Gelukkig zijn er milieuvriendelijke alternatieven beschikbaar, zoals een muizenval. Je kunt deze val op een strategische plek neerzetten waar de muizen vaak komen, zoals langs de muur of in de buurt van voedselbronnen. Een andere optie is om gebruik te maken van een ultrasoon apparaat dat een hoogfrequent geluid produceert waar muizen niet van houden. Plaats het apparaat op een plek waar de muizen vaak komen en ze zullen snel vertrekken.

Ongedierte

Bestrijdingsmiddelen tegen insecten

Dan hebben we het over vliegende insecten, zoals muggen, vliegen en motten. Deze insecten kunnen erg vervelend zijn en je nachtrust verstoren. Gelukkig zijn er milieuvriendelijke manieren om ze te bestrijden. Het gebruik van traditionele (lees: chemische) insecticiden kan schadelijk zijn voor het milieu en onze gezondheid, dus het is belangrijk om biologische alternatieven te overwegen. Onder andere Pokon en Protect Home bieden verschillende milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen tegen vliegende insecten aan.

Op zoek naar de oorzaak

Ook is het belangrijk om te kijken naar de oorzaak van het probleem en deze aan te pakken. Bijvoorbeeld, als je last hebt van muizen, is het belangrijk om te zorgen dat er geen voedselbronnen voor ze beschikbaar zijn en openingen in de muren en vloeren te dichten. Zo voorkom je dat ze je huis binnenkomen. Bij insecten op kamerplanten is het belangrijk om te zorgen voor een gezonde plant en deze niet te overbewateren. Dit kan namelijk leiden tot schimmelvorming en het aantrekken van insecten.

Luizen op kamerplanten

Muis in huis bestrijden? deOosteindeOnline.nl helpt je!

Bestrijdingsmiddelen kopen bij deOosteindeOnline.nl!

Voorkomen is beter dan genezen, maar als het gebruik van bestrijdingsmiddelen toch echt nodig is, is het slim daar zorgvuldig mee om te gaan. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking nauwkeurig op te volgen en de middelen veilig op te bergen buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Zorg er ook voor dat je niet te veel middel gebruikt, omdat dit niet alleen onnodig is, maar ook schadelijk kan zijn. Meer weten over al onze bestrijders? Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijdingsmiddelen voor het gazon

Onze tuincentra