Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische meststoffen

Jij als echte natuurliefhebber wil natuurlijk alleen het beste voor je tuin. Kies voor biologische meststoffen! Zo haal je het beste uit je planten, zonder het milieu te belasten. Je bestelt onze organische meststoffen eenvoudig in de webshop en kunt ze daarna laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten goed verpakt, snel en goedkoop.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 35 producten

Wat is biologisch tuinieren?

Bij biologisch tuinieren maak je enkel gebruik van stoffen die door de natuur zelf zijn aangemaakt. Hierdoor krijgen de planten de juiste voedingsstoffen om een goede weerstand op te bouwen, maar belast je de bodem en alles wat erin groeit niet. Die gezonde weerstand van jouw groen helpt ook weer om ziektes en plagen te voorkomen. Door gebruik te maken van biologische en organische producten wordt de natuurlijke balans niet verstoord. Vooral in de moestuin wil je je dat de natuur zijn gang gaat, want die lekkere tomaten, komkommers en sla smaakt natuurlijk 100x beter wanneer er geen nare stoffen worden gebruikt. 

Moestuinieren

Waarom biologische meststoffen gebruiken?

Dat je je planten en gazon van tijd tot tijd van een goeie portie mest moet voorzien, moge duidelijk zijn. Door te bemesten verhoog je weerbaarheid van je plant: hij is beter bestand tegen ziektes, groeit sneller en krijgt een nóg groenere kleur. Er zijn meerdere redenen waarom je voor biologische mest moet kiezen. Door de aanwezige organische stof in biologische mest wordt de bodemstructuur verbeterd en neemt het vermogen van de bodem om water en voedingsstoffen vast te houden toe. Meststoffen afkomstig van organische bronnen voeden de bodem, waardoor de voedingsstoffen langzaam vrijkomen, in een tempo dat overeenkomt met wat planten nodig hebben. Planten krijgen een uitgebalanceerd dieet, inclusief een breed scala aan vitale, natuurlijk voorkomende stoffen. De vrijgekomen voedingsstoffen stimuleren een ​​consistente groei en wortelontwikkeling, en hoeven niet zo vaak te worden aangebracht.

Mest voor tuinplanten

Biologische meststoffen kopen | deOosteindeOnline.nl

Organische mest online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Ga bewust om met groen en draag je steentje bij aan een gezondere biodiversiteit. Voor de biologische tuin zoek je natuurlijk de beste meststoffen, bijvoorbeeld van topmerken als Pokon en ECOstyle. In onze gevarieerde webshop vind je allerhande producten die je helpen je tuin naar een duurzamer niveau te tillen. Met een paar klikken haal je alles in huis voor jouw biologisch georiënteerde tuin. Heb je vragen over ons assortiment? We zijn zes dagen per week bereikbaar

Pokon: alles voor het gazon

Onze tuincentra