Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Gardena micro drip system

Bespaar tot 70% water in vergelijking met traditionele besproeiingsmethodes.

Het GARDENA Micro-Drip-System is ideaal om uw planten te laten groeien en tegelijkertijd uw waterverbruik te verlagen. De bodem krijgt zacht en gelijkmatig water en het verdampen, doorsijpelen of wegstromen van het kostbare water wordt beperkt. Bij deze zuinige besproeiingsmethode krijgen de wortels van elke plant precies de juiste hoeveelheid water.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 47 producten

Het Gardena Micro-Drip-Systeem bestaat uit:

Basisapparaten

Het hoofdapparaat is het begin van uw systeem. Het vermindert de eerste waterdruk voor optimale bediening van de aangesloten druppelaars en spuitmonden. Tegelijkertijd wordt het water dat door het basisapparaat stroomt gefilterd.

Seriedruppelaars

Die worden gebruikt voor de bewatering van kortere rijen planten, zoals op uw terras of balkon. De seriedruppelaars worden aan de voet van de plant in de aanvoerbuis geplaatst en ze zorgen voor een regelmatige en gedoseerde bedruppeling, zodat planten en bloemen gezond blijven.

Einddruppelaars

Einddruppelaars worden gebruikt voor de nauwkeurige druppelbesproeiing van afzonderlijke planten, zoals bloempotten en hangmanden, en ook voor langere rijen met planten. Als de druppelaar aan de voet van de plant wordt aangebracht, blijven de planten en bloemen gezond door een regelmatige en gedoseerde bedruppeling.

Spuitmonden

Spuitmonden worden gebruikt voor de nauwkeurige bewatering van kleinere bloem- en groentebedoppervlakken en voor afzonderlijke planten zoals heesters en struiken. Het water wordt in een lichte nevel afgegeven en er zijn verschillende sproeihoeken mogelijk, van 90 tot 360°.

Zwenksproeier

De zwenksproeier kan vierkante en rechthoekige oppervlakken besproeien en is met name geschikt voor moes- en bloementuinen. Het sproeioppervlak kan worden ingesteld tussen 1 en 90 m².

Innovatieve en eenvoudig te plaatsen druppelbuizen

De druppelbuizen van GARDENA maken het besproeien van uw tuin nog gemakkelijker met geïntegreerde druppelaars die elke 30 cm in de buis zijn geplaatst. De slangen kunnen worden gebruikt voor boven- of ondergrondse besproeiing. Ze zijn geschikt voor plantenrijen met gelijkaardige watervereisten en kunnen ook in plaats van druppelaars worden gebruikt. Dankzij de innovatieve labyrinttechnologie zijn de druppelaars zelfreinigend. De druppelbuizen worden klaar voor aansluiting geleverd en er zijn ook druppelbuizen voor verlenging verkrijgbaar.

Laat uw tuin druppel voor druppel groeien

Door het uitgebreide assortiment onderdelen voor het GARDENA Micro-Drip-System kunt u eenvoudig het ideale besproeiingssysteem samenstellen, speciaal afgestemd op uw specifieke tuinsituatie. Het Micro-Drip-System kan eenvoudig worden gebruikt voor de bewatering van bloem- en groentebedden, kassen en potplanten, maar ook voor langere heggen of rijen heesters.

 

Onze tuincentra