Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Ubbink Filtrapure vijverfilters

Dit simpele filter bestaat uit 1 kamer. De filterpure kan u gebruiken bij vijvers met een inhoud
vanaf 2000 liter tot 7000 liter.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

​Ubbink FiltraPure

De Filtrapure is een oeverfilter deze plaats je aan de rand van je vijver. De Filtrapure is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. De filters zijn, afhankelijk van het model, bedoeld voor vijvers met een inhoud van 2000 tot 7000 liter.

FiltraPure techniek

De FiltraPure is een éénkamer filter met diverse filter materiaal voor het filteren van het vijverwater.  Na de mechanisch filtering door de biokernen, wordt het water naar de biologische filtering geleid. Hier stroomt het water door een mediamix van filtermedium en fijne filterspons. De bascisset bestaat enkel uit het filter en filter materiaal. De plus sets worden geleverd inclusief pomp en UVC-apparaat. 

De Ubbink techniek maakt het verschil!

De Filtrapure is een super eenvoudig en effectieve filtersysteem. Het filter zet je in een handomdraai bij naast vijver. De FiltraPure is voorzien van een overloopbeveiliging (een extra pijp) hierdoor kan het filter bij een eventuele verstopping niet overlopen. Bij de plussets zijn zowel het filter als de pomp en de UVC-lamp zijn optimaal op elkaar afgestemd en garanderen een uitstekend resultaat bij het filteren van de vijver.

Onze tuincentra