Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Ubbink Filtraclear vijverfilters

De filtraclear is een gesloten filter met meerdere kamers. De hoeveelheid kamers zorgt voor een
biologisch-mechanische reiniging.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

 Ubbink FiltraClear

De Filtraclear is een gesloten filter met meerdere kamers. De voordelen van de Filtraclear is de compacte bouw, hierdoor is het een handzame filter. De grote van het filter is speciaal afgestemd op een optimale filtering.

FiltraClear techniek

Het filtersysteem zorgt voor een grondige filtering door verschillende filter materialen, deze zorgen voor de vorming van nitrificerende bacteriën in een optimale omgeving. Na de mechanisch filtering door de filtermatten en biokernen, wordt het water naar de biologische filtering geleid. Hier zorgt een mediamix van fijne filtersponsen, biokernen en filtermedium voor de bacteriestam die het vijverwater helder moet houden. Elke Filtraclear word geleverd met een UVC-apparaat, voor het bestrijden van algen. De plus sets worden geleverd incl. vijverpomp, het vermogen van de pomp is afgestemd op een optimaal doorstroomsnelheid.

De Ubbink-techniek maakt het verschil!

De Filtraclear filters worden geleverd met UVC-apparaat. Deze wordt niet vastgeschroefd, maar eenvoudig in het speciaal vervaardigde deksel geklikt. Door een kijkglas kan u kijken of de UVC-lamp nog werkt. Zowel het filter als de pomp en de UVC-lamp zijn optimaal op elkaar afgestemd en garanderen een uitstekend resultaat bij het filteren van de vijver. 

Onze tuincentra