Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Ubbink uvc filters

Last van algen in uw vijver? Kies dan voor een uvc-apparaat, deze dood de algen waardoor uw weer helder water krijgt. De uvc apparaten van Ubbink zijn geschikt voor vijvers vanaf 2500 tot 27500 liter.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Ubbink Algclear UVC filter

De Algclear UVC filter van Ubbink zorgt voor helder water in je vijver. Het beste is om een UVC-apparaat te gebruiken in combinatie met een filter, in het filter worden namelijk de samengeklonterde algen opgevangen. De Algclear UVC worden geleverd met een VDE-keuring, tevens zijn de uvc apparaten beveiligd met een veiligheidsonderbreker. 

Algclear techniek

De inwerking van straling op micro-organismen berust op fotomechanische reacties in de celkern (DNS). De bestraalde micro-organismen verliezen hun vermogen tot celdeling en kunnen zich niet meer vermeerderen. Deze straling is niet schadelijk voor vissen en planten. 

De Ubbink techniek maakt het verschil!

Het water wordt bij het binnengaan van het UVC-apparaat door een spiraal tegen de buitenkant van het huis rond het UVC-glas gecirculeerd, waardoor het water langer en dus effectiever wordt bestraald. De Algclear UVC is universeel inzetbaar en compatibel met elk in de handel verkrijgbare filter.

Onze tuincentra