Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Ubbink Xtra vijverpompen

De Xtra vijverpomp is een klassieke fonteinpomp. Deze serie bestaat uit 8 pompen met verschillende circulatievermogens. Variërend van 380 tot 6000 liter per uur.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Xtra-vijverpompen

De Xtra-vijverpompen van Ubbink zijn klassieke fonteinpompen. De Xtra pompen zijn speciaal ontwikkeld voor waterornamenten en fonteinen. De techniek bewijst zich al jarenlang. Voor iedere formaat vijver is er wel een Xtra vijverpomp. Bij de Xtra pomp zit één, of meerdere sproeikoppen, afhankelijk van de pompcapaciteit.


De Xtra-techniek

Xtra fonteinpompen zijn synchrone pompen, dat wil zeggen, dat de magneetrotor zowel met de klok mee- als tegen de klok in draait, afhankelijk van de stroomtoevoer. Een filterspons voorkomt een snelle vervuiling van de rotor. Deze eenvoudige, maar krachtige techniek staat garant voor een lange levensduur.


De techniek van Ubbink maakt het verschil!

Door de eenvoudige techniek en beproefde kwaliteit leveren Xtra pompen de hoogst mogelijke prestaties. Omdat er geen sprake is van een geforceerde draaibeweging in één richting, is de slijtage minimaal. Dit garandeert een lange levensduur.


Xtra Fi

De Xtra Fi filterpompen met de techniek van Ubbink zijn klassieke pompen. De Xtra Fi is speciaal ontworpen voor de aanvoer naar een vijverfilter, of voor het aanvoeren naar een beekloop. Licht verontreinigd water is voor de Xtra Fi geen probleem. De circulatiecapaciteit ligt bij 3350 en 6550 liter per uur.


DE Xtra Fi techniek

Xtra Fi pompen zijn asynchrone pompen, dat wil zeggen, dat de rotatie in slechts één richting garant staat voor een continue snelheid. Deze pompen transporteren grote hoeveelheden water onder een relatief lage druk. Het water moet met een lage snelheid langs zowel de filterinstallaties als de beeklopen met laag niveauverschil stromen.


De Techniek van Ubbink maakt het verschil!

Door de eenvoudige techniek worden met Xtra Fi pompen de hoogst mogelijke prestaties bereikt. Dat bewijzen deze pompen al jarenlang. Robuuste pompen met een gegarandeerd lange levensduur!

Onze tuincentra