Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tafels

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 30 producten

Net dat beetje extra gemak met uw eigen tafel

Je hebt de tuin weer helemaal aangepakt. Misschien een mooie nieuwe loungeset? of een paar leuke stoelen? En daar zit je dan, samen met het bezoek, lekker in de zon aan het genieten van een drankje. Maar waar laat je dat drankje? Juist! op je pas gekochte tafel bij deoosteindeonline.nl

Voor elke tuin en tuinset een geschikte tafel.

Maar is er wel een geschikte tafel voor mijn wensen? Het antwoord op deze vraag is uiteraard ja! Op deoosteindeonline.nl hebben wij voor elke tuin wat wils. Voor een grote tuin, hebben wij een passende grote tafel. Hierdoor lijkt de tuin ook wat meer in model. En uiteraard kan je hieraan al je bezoek kwijt. Wat ook niet onaangenaam is.
Voor een wat kleinere tuin of tuinset hebben we de bijzet tafel. Dit is een charmante kleine tafel. Ook hierin is er genoeg keuze. Ga bijvoorbeeld voor de Kettler strekmetaal tafel. Naast dat deze een passend formaat heeft is hij ook ideaal bestand tegen regen.
Voor een balkon hebben we ook een ideale optie. Namelijk een klaptafel. Gebruik je deze niet dan kan je hem gewoon dichtklappen en tegen de muur aanzetten. Een mooi voorbeeld hiervan is de Exotan klaptafel.

Je nieuwe tafel wordt voor de deur afgeleverd.

Bestel je tafels online voor extra gemak. Zodra je bij ons je perfecte tafel hebt gevonden en besteld word deze via JKS, PostNL of door één van onze eigen bezorgers bij je thuis afgeleverd. Onze klaptafel wordt kant en klaar geleverd. Bij de andere tafels hoeft u alleen nog maar een paar schroeven erin te draaien. Zodra je de tafel klaar hebt staan kunnen wij je enkel nog veel plezier wensen met je nieuwe tafel.

 

Onze tuincentra