Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Loungesets

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten

Heerlijk in de zon zitten op je eigen loungesets.

Het zonnetje begint weer te schijnen en je wilt lekker de tuin in. Het bankje wat je hebt staan is wel mooi, maar als je visite hebt of je wilt met het hele gezin naar buiten, dan is dit natuurlijk niet zo handig. Hiervoor zijn de loungesets natuurlijk ideaal. Plaats genoeg voor iedereen. Van gezelligheid ben je hierdoor bijna verzekerd. De loungesets zijn makkelijk te onderhouden met de speciale middelen van Exotan Care

Keuze uit loungesets met chaise longue.

Voor de mensen die genieten van optimale ontspanning hebben wij de loungesets met Chaise longue. Met deze comfortabele loungesets kan je lekker comfortabel onderuitzakken en je voeten optimaal ontspannen. Door de stevige rugleuningen heb je ook genoeg ondersteuning in je rug. Heerlijk zonnen op je eigen loungesets, laat de zomer maar komen!

Je nieuwe loungesets worden voor de deur afgeleverd.

Bestel je loungesets online voor extra gemak. Zodra je bij ons je perfecte loungesets hebt gevonden en besteld word deze of via JKS  of door één van onze eigen bezorgers bij je thuis afgeleverd. Onze loungesets worden bijna kant en klaar geleverd. Je hoeft enkel de tafel zelf in elkaar te zetten, maar dit word extra makkelijk gemaakt door de specifieke gebruiksaanwijzing. Zodra je de loungesets klaar hebt staan kunnen wij je enkel nog veel plezier wensen met de loungeset.

Onze tuincentra