Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Ligbedden

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Het zonnetje schijnt en je ligt heerlijk op je ligbed

Wat is nou de optimale manier om heerlijk van het zonnetje te genieten? Wat denk je van een comfortabel ligbed! Met onze ligbedden kan je optimaal genieten van het zonnetje, heerlijk met een koeldrankje in de hand. Ga lekker liggen en vergeet alle stress om je heen.

Voor welk ligbed kies jij?  

Ligbedden zijn er in diverse maten en soorten, zo zijn er ligbedden van hout, allinium of staal. Elk soort heeft zijn eigen eigenschappen. Zo hebben de ligbedden met hout en allinium een lig gedeelte dat gemaakt is van textileen dit zorgt voor een extra comvortabel lig gedeelte je hoeft hier zelfs geen kussen in te leggen. Tevens zijn deze ligbedden licht van gewicht waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen. Het ligbed van staal is daar in tegen wel wat zwaarder maar kan ook meer tegen een stootje. Bij dit soort ligbedden zal je er wel een ligbed kussen in moet leggen anders ligt deze erg hard. De ligbedden zijn makkelijk in onderhoud met de juiste middelen van Exotan care.

Jou eigen ligbed bij jou thuisbezorgd

Bestel jou ligbed online voor extra gemak. Zodra je bij ons je perfect ligbed hebt gevonden en besteld word deze of via PostNL of door één van onze eigen bezorgers bij je thuis afgeleverd. Onze ligbedden worden geleverd in doos. Je zal deze zelf in elkaar moeten zetten, maar dit word extra makkelijk gemaakt door de specifieke gebruiksaanwijzing. Zodra je heerlijke comfortabele ligbed in elkaar zit kunnen wij je enkel nog veel plezier wensen met de ligbed.

Onze tuincentra