Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tuinbanken

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 11 van 11 producten

Heerlijk genieten op je eigen tuinbank

Het zonnetje begint weer te schijnen en je wilt weer lekker buiten gaan zitten, wat is het dan lekker als je in de voortuin of achtertuin een comfortabele tuinbank hebt staan. Het assortiment van deoosteindeonline is door ons zelf samen gesteld zodat wij voor jou de beste kwaliteit tuinbanken kunnen aanbieden.

Welke tuinbank past bij jou?

Welke tuinbank past nou eigenlijk bij jou? Wil je lekker lounge in de achtertuin? Dan is de lounge tuinbank echt iets voor jou! De lounge tuinbanken zijn onderhoudsvriendelijk, je hoeft er bijna niks aan te doen. Ben je meer een fan houten meubelen? Daar hebben wij een breed assortiment in. De houten tuinbanken zijn heerlijk comfortabele banken, de meeste tuinbanken zijn gemaakt van teak of acacia hout. Deze houtsoorten hebben een lange levensduur en een mooie vergrijzing. Wil je vergrijzing tegen gaan dan kan dit met de speciale middelen van Exotan care.

Je nieuwe tuinbank word voor de deur afgeleverd.

Bestel je tuinbank online voor extra gemak. Zodra je bij ons je perfect tuinbank hebt gevonden en besteld word deze of via PostNL of door één van onze eigen bezorgers bij je thuis afgeleverd. Onze tuinbanken worden geleverd in doos. Je zal deze zelf in elkaar moeten zetten, maar dit word extra makkelijk gemaakt door de specifieke gebruiksaanwijzing. Zodra je heerlijke comfortabele tuinbank in elkaar zit kunnen wij je enkel nog veel plezier wensen met de tuinbank.

Onze tuincentra