Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Lounge dining sets

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Heerlijk in de tuin zitten op je eigen diningset.

Je wilt heerlijk in je tuin zitten maar eigenlijk wil je ook lekker kunnen eten in de tuin. Maar ja wat te doen als je tuin dit niet toelaat? Dan is een lounge diningset wat voor jou. Tijdens het eten zit je op een goede hoogte ten opzichte van de tafel en na het eten kan je heerlijk door lounge op je eigen diningset.

Welke lounge diningset past bij jou?

Welke lounge diningset bij jou past hangt natuurlijk af van hoe veel ruimte je in de tuin hebt. Heb je een mooie hoek vrij in de tuin dan kan je het beste kiezen voor een hoek lounge diningset. Is de ruimte beperkter dan kan je voor een tafel met 4 stoelen gaan of een tafel met 2 stoelen en een bank. Je hoeft niet bang te zijn dat deze dingingset veel onderhoud nodig hebben. De dinging sets kan je gemakkelijk schoonmaken met de speciale middelen van Exotan care.

Je nieuwe lounge diningset word voor de deur afgeleverd.

Bestel je lounge diningset online voor extra gemak. Zodra je bij ons je perfect diningset hebt gevonden en besteld word deze of via JKS  of door één van onze eigen bezorgers bij je thuis afgeleverd. Onze diningsets worden bijna kant en klaar geleverd. Je hoeft enkel de tafel zelf in elkaar te zetten, maar dit word extra makkelijk gemaakt door de specifieke gebruiksaanwijzing. Zodra je de diningset klaar hebt staan kunnen wij je enkel nog veel plezier wensen met de diningset.

Onze tuincentra