Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Biologische bestrijding van meeldauw en schimmels

In een weelderige tuin vol bloemen en planten kunnen meeldauw en schimmels helaas ook hun intrede doen. Meeldauw is een veelvoorkomende schimmelziekte die zich manifesteert als een witte, poederachtige laag op bladeren, stelen en bloemen van planten. Deze schimmels gedijen goed in vochtige omstandigheden en verspreiden zich gemakkelijk in warme, vochtige weeromstandigheden. Snel actie ondernemen dus! Ga voor een biologische bestrijding: plaats vandaag nog je bestelling en wij zorgen dat het bio bestrijdingsmiddel goedkoop, stevig verpakt en snel jouw kant op komt.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Waarom schimmels verwijderen

Meeldauw en schimmels ontstaan vaak door een combinatie van factoren, waaronder:

  • hoge luchtvochtigheid
  • onvoldoende luchtcirculatie rondom planten
  • een gebrek aan zonlicht

Deze omstandigheden creëren een ideale omgeving voor de groei van schimmels, waardoor planten vatbaar worden voor infecties. Schimmels tasten ze de esthetiek van de planten aan door een witte, poederachtige laag op de bladeren, stelen en bloemen te vormen. Dit kan het uiterlijk van de planten verminderen en hun schoonheid aantasten. De schimmelgroei op de bladeren kan het vermogen van de plant om zonlicht op te nemen en om te zetten in energie verminderen, wat kan leiden tot verminderde groei en zwakkere planten. Bovendien kunnen meeldauw en schimmels de algehele gezondheid van de tuin aantasten door de verspreiding van infecties naar andere planten te bevorderen. 

Biologische bestrijding

Meeldauw bestrijden? deOosteindeOnline.nl helpt je!

Waarom kiezen voor biologische bestrijding?

Waarom zou je kiezen voor biologische bestrijding van meeldauw en schimmels? Biologische bestrijdingsmiddelen zijn veiliger voor het milieu, de mens en andere dieren. Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën en zijn daarom minder schadelijk voor de natuurlijke ecosystemen in je tuin. Bovendien zijn biologische middelen vaak net zo effectief als chemische bestrijdingsmiddelen en kunnen ze op lange termijn een duurzame oplossing bieden voor schimmelproblemen.

Strijd tegen schimmels met Pokon

Ontdek de speciale producten van Pokon, speciaal ontworpen om meeldauw en schimmels te bestrijden. Pokon biedt een scala aan biologische bestrijdingsmiddelen, waaronder sprays en poeders die snel en effectief schimmelziekten aanpakken zonder schade toe te brengen aan je planten of het milieu. Met Pokon kun je genieten van een schone en gezonde tuin, vrij van meeldauw en schimmels.

Ongedierte bestrijden

Meeldauw bestrijden met hulp van deOosteindeOnline.nl

In de strijd tegen meeldauw en schimmels is het belangrijk om te kiezen voor biologische oplossingen die zowel effectief als veilig zijn. Met de producten van Pokon ben je verzekerd van een gezonde en bloeiende tuin, waarin planten vrij kunnen groeien zonder te worden gehinderd door schimmelinfecties. Ga voor een schone en gezonde tuin en ontdek de kracht van biologische bestrijding met Pokon. Meer weten? Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijding in het gazon

Onze tuincentra