Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Ongedierte bestrijden

deOosteindeOnline.nl is dé webshop waar tuinliefhebbers samenkomen om ongedierte te slim af te zijn! We begrijpen maar al te goed dat ongewenste gasten, zoals mieren, slakken, vliegen, wespen en muizen, je tuinplezier flink kunnen bederven. Maar geen zorgen, want wij hebben alle oplossingen die je nodig hebt om deze kleine indringers te slim af te zijn. Leun achterover, ontspan en laat ons je meenemen op een avontuur naar een ongediertevrije tuin vol pracht en praal! Bestel vandaag nog jouw favoriete bestrijders en wij zorgen dat deze producten goedkoop, stevig verpakt en snel jouw kant op komen.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 77 producten

Preventieve maatregelen tegen ongedierte

Ongedierte kan een ware plaag zijn. Daarom is het goed je buitenplek eerst eens even onder de loep te nemen: wat zijn preventieve maatregelen die je kunt nemen om ongedierte buiten de tuindeur te houden? Een schone tuin is een goed begin. Houd je tuin netjes en verwijder regelmatig afval en rommel. Dit helpt voorkomen dat ongedierte zich in je tuin vestigt. Daarnaast is het belangrijk om je planten gezond te houden, omdat zwakke en zieke planten een gemakkelijk doelwit zijn voor ongedierte. Geef je planten voldoende water en voeding, zodat ze sterk en veerkrachtig blijven.

Meeldauw & schimmel

Duurzaam tuinieren

Is jouw tuin toch het slachtoffer van ongedierte? Geen zorgen! Bij deOosteindeOnline.nl zijn we groot fan van milieuvriendelijke, maar zeer effectieve oplossingen. We geloven in harmonie tussen mens en natuur, en dat geldt ook voor het omgaan met ongedierte. Daarom bieden wij een breed scala aan natuurlijke bestrijdingsmiddelen van bijvoorbeeld ECOstyle en Pokon.

Mieren & slakken verjagen

Laten we beginnen met mieren. Wist je dat koffiedik een geweldig middel is om mieren op afstand te houden? Strooi gewoon wat koffiedik rond de plekken waar mieren actief zijn en ze zullen snel hun biezen pakken. Voor slakken hebben we een aantal verrassende oplossingen, zoals het plaatsen van 'scherpe' voorwerpen rond je planten, zoals eierschalen of houtsnippers. Slakken kunnen niet over deze obstakels kruipen, waardoor je planten veilig zijn.

Tip! Werkt dit niet naar behoren? Dan kan je altijd nog een bestrijdingsmiddel in huis halen. Denk bijvoorbeeld aan mierenpoeder. Mierenpoeder kan een effectieve oplossing zijn om mierenplagen in en rondom je huis te bestrijden. Het biedt een snelle en gerichte aanpak om van deze kleine indringers af te komen.

Bestrijding in het gazon

Slakken bestrijden? deOosteindeOnline.nl helpt je!

In de spotlights: ECOstyle Mouse & Rat Free

Last van muizen in en rondom het huis? ECOstyle Mouse & Rat Free is dé oplossing om muizen en ratten diervriendelijk te verjagen. Met ultrasoon geluid creëert dit apparaat een ondraaglijke omgeving, verstoort het natuurlijk gedrag en communicatie van de dieren, waardoor ze de (buiten)ruimte vermijden. Zeer effectief!

Ongedierte bestrijden met deOosteindeOnline.nl!

Nog even een kleine tip voor mensen die last hebben van vliegen of wespen: deze zoemers kun je afschrikken met behulp van geurige kruiden zoals basilicum, munt of lavendel. Plant deze kruiden in je tuin en ze zullen niet alleen je tuin opfleuren, maar ook vliegen en wespen op een veilige afstand houden. Dus waar wacht je nog op? Met onze tips én producten kun je je tuin omtoveren tot een ongediertevrij paradijs waar je in alle rust kunt genieten. Laat je niet langer lastigvallen door mieren, slakken, vliegen, wespen en muizen. Neem de controle over en geniet van een prachtige tuin, vol leven en zonder ongewenste gasten. Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijding van luizen

Onze tuincentra