Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Luizen

deOosteindeOnline.nl is jouw one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om jouw tuin om te toveren tot een waar paradijs! We weten dat er niets frustrerender is dan een tuin die wordt geterroriseerd door vervelende luizen. Maar maak je geen zorgen, want wij hebben de perfecte oplossing! Met de geweldige bestrijdingsmiddelen van merken zoals ECOstyle, DCM en Solabiol, zal jouw tuin binnen de kortste keren weer stralen als nooit tevoren. Bestel vandaag nog jouw favoriete bestrijder. We leveren onze producten uiteraard goedkoop, stevig verpakt en snel zodat jij er direct van kunt genieten.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 30 producten

Bladluis bestrijden: voorkomen is beter dan genezen

Luizen zijn kleine, vervelende beestjes die het vermogen hebben om een complete tuin te terroriseren. Ze voeden zich met het sap van planten en kunnen enorme schade aanrichten aan bladeren, bloemen en fruit. Als je ooit het ongeluk hebt gehad om luizen in jouw tuin te hebben, dan weet je hoe frustrerend het kan zijn om te zien hoe jouw geliefde planten verwelken en aftakelen. Voordat we ingaan op de geweldige bestrijdingsmiddelen die we aanbieden, willen we benadrukken dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Door proactief te handelen en preventieve maatregelen te nemen, kun je voorkomen dat luizen jouw tuin overnemen. 

  1. Verwijder regelmatig afgevallen bladeren en dood plantenmateriaal, aangezien dit schuilplaatsen kan bieden aan luizen.
  2. Kies voor plantencombinaties die natuurlijke vijanden van luizen aantrekken, zoals lieveheersbeestjes en gaasvliegen. Deze nuttige insecten voeden zich met luizen en helpen zo de populatie onder controle te houden.
  3. Gezonde, goed verzorgde planten zijn beter bestand tegen plagen. Zorg voor voldoende water, voeding en zonlicht, en houd rekening met de specifieke behoeften van elke plant.

Aaltjes

ECOstyle LuizenVrij

Maar wees zeker niet ontmoedigd wanneer bladluizen jouw geliefde groen hebben gevonden, want deOosteindeOnline.nl heeft de oplossing! We bieden een uitgebreid assortiment bestrijdingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen om luizen op een effectieve en veilige manier te bestrijden. Eén van onze favorieten is ECOstyle LuizenVrij. Dit biologische bestrijdingsmiddel op basis van natuurlijke vetzuren is veilig voor mens, dier en het milieu. Het werkt effectief tegen luizen en beschermt jouw planten zonder schadelijke chemicaliën. Er zijn op deze pagina echter veel meer bestrijders tegen luizen en andere insecten te vinden.

Bladluis bestrijden: azijn

Het gebruik van azijn om bladluizen te bestrijden is een oma-weet-raad-achtige tip die we je het liefst afraden. Het zuur in azijn kan planten beschadigen en het is niet selectief, dus het kan ook nuttige insecten aantasten. Bovendien heeft azijn een beperkte werking en kan het de bladluizen niet volledig uitroeien. De sterke geur en smaak van azijn kunnen ook onaangenaam zijn en invloed hebben op de smaak van gewassen in de moestuin. Daarom is het beter om te kiezen voor speciaal ontwikkelde bestrijdingsmiddelen die veilig en effectief zijn. Bij deOosteindeOnline.nl bieden we een breed scala aan dergelijke producten die bladluizen op een milieuvriendelijke manier bestrijden zonder schade aan planten toe te brengen.

Rupsen, kevers en insecten bestrijden

Bladluis bestrijden? deOosteindeOnline.nl helpt je!

Luizen bestrijden met deOosteindeOnline.nl!

Luizen kunnen een ware nachtmerrie zijn voor jouw tuin, maar met de bestrijdingsmiddelen van deOosteindeOnline.nl hoef je je geen zorgen te maken. Door preventieve maatregelen te nemen en de juiste bestrijdingsmiddelen te gebruiken, kun je jouw tuin luisvrij houden en volop laten bloeien. Ga voor een gezonde en prachtige tuin met de fantastische selectie bestrijdingsmiddelen die wij aanbieden. Jouw tuin verdient niets minder dan het beste, en dat is precies wat je zult vinden in ons online tuincentrum. Meer weten over al onze bestrijders? Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijdingsmiddelen voor het gazon

Onze tuincentra