Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Aaltjes

deOosteindeOnline.nl id dé plek waar tuinliefhebbers samenkomen om hun groene paradijs tot leven te brengen! Hier willen we je graag kennis laten maken met de wondere wereld van aaltjes - het geweldige, natuurlijke bestrijdingsmiddel dat elke tuinvijand te slim af is. Met trots kunnen we jullie vertellen dat we de aaltjes van ECOstyle verkopen, een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn effectieve oplossingen voor allerlei tuinproblemen. Bestel vandaag nog jouw favoriete bestrijder. We leveren onze producten uiteraard goedkoop, stevig verpakt en snel zodat jij er direct van kunt genieten.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Tuinprobleem? Bestrijden met aaltjes!

First things first: wat zijn aaltjes nu eigenlijk? Aaltjes, ook wel nematoden genoemd, zijn piepkleine, maar machtige organismen die onder de grond leven. Ze worden vaak microscopische superhelden genoemd, omdat ze zich tegoed doen aan allerlei vervelende plaaginsecten en larven die je kostbare planten kunnen beschadigen. Ze zijn natuurlijke vijanden van deze tuinvijanden en vormen daarmee een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen.

Aaltjes tegen rouwvlieg

Voor bijna elke plaag is er wel een geschikt middel. Denk bijvoorbeeld aan de aaltjes tegen rouwvliegjes, ook wel bekend als varenrouwmuggen. Deze vervelende kleine vliegjes kunnen je geliefde kamerplanten aantasten en hun larven kunnen de wortels beschadigen. Maar vrees niet, onze nematoden zijn hier om de dag te redden! Ze dringen de larven binnen en zorgen ervoor dat ze zich niet kunnen ontwikkelen tot volwassen vliegjes. Zo blijven je kamerplanten gezond en stralend!

Ongedierte

Aaltjes tegen engerlingen

Heb je last van engerlingen in je gazon? Die vervelende larven van kevers die het grasveld omtoveren tot een soort maanlandschap? Geen paniek! Met onze aaltjes tegen engerlingen wordt jouw gazon weer een prachtige groene oase. Deze kleine krijgers gaan de strijd aan met de engerlingen en zorgen ervoor dat ze zich niet kunnen voeden met de wortels van je gras. Voor je het weet, kun je weer heerlijk ontspannen op een perfect gazon!

Aaltjes tegen slakken

Maar er is meer! We hebben ook aaltjes tegen slakken, de beruchte slijmerige vraatzuchtige beestjes die je mooie bloemen en groenten aanvreten. Onze nematoden zijn als slakkenvangers in een cape en masker. Ze dringen de slakken binnen en zorgen ervoor dat ze geen schade kunnen aanrichten. Binnen de kortste keren kun je weer genieten van prachtige, onbeschadigde planten in je tuin!

Hallo nematoden, dag taxuskever!

En laten we de taxuskevers niet vergeten! Deze vraatzuchtige kevers kunnen je dierbare taxusplanten in een mum van tijd kaalvreten. Maar met onze superheld-aaltjes is het gedaan met hun festijn! Ze gaan recht op de keverlarven af en maken een einde aan hun verwoestende maaltijd. Voordat je het weet, staan je taxusplanten er weer vol en weelderig bij, als nieuw leven ingeblazen!

Groene aanslag en onkruid bestrijden

Ongedierte bestrijden met aaltjes? deOosteindeOnline.nl helpt je!

Duurzaam tuinieren met nematoden

Aaltjes zijn van nature voorkomende organismen die harmonieus samengaan met de natuurlijke omgeving van je tuin. Door te kiezen voor natuurlijke bestrijding verminder je het gebruik van chemische middelen in je tuin. Hiermee draag je bij aan een gezonder milieu en behoud je de natuurlijke balans in je tuin. Het is een win-win situatie!

Aaltjes kopen bij deOosteindeOnline.nl!

Bij deOosteindeOnline.nl zijn we er trots op dat we de aaltjes van ECOstyle kunnen aanbieden. Hun producten zijn betrouwbaar, veilig voor mens en milieu, en hebben bewezen effectief te zijn tegen een breed scala aan tuinvijanden. Of je nu te maken hebt met rouwvliegjes, engerlingen, slakken of taxuskevers, er is altijd wel een aaltje dat klaarstaat om jouw tuin te beschermen. Meer weten over al onze bestrijders? Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment aaltjes. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijdingsmiddelen voor het gazon

Onze tuincentra