Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Bestrijding in de tuin

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om duurzamer te leven, en dat geldt ook voor het bestrijden van insecten, slakken en onkruid in de tuin. Natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen bieden een duurzamere oplossing dan chemische middelen, omdat ze minder schadelijk zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid. Gelukkig zijn daar onder andere Pokon, ECOstyle en Protect Garden! Zij bieden je de meest effectieve bestrijdingsmiddelen voor de tuin. Bestel vandaag nog jouw benodigde bestrijders. We leveren onze producten uiteraard goedkoop, stevig verpakt en snel zodat jij er direct van kunt genieten.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 199 producten

Voordelen van natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen in plaats van chemische middelen. Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën die het grondwater of de bodem kunnen vervuilen en zijn minder schadelijk voor andere organismen dan chemische middelen. Natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen zijn over het algemeen duurzamer dan chemische middelen omdat ze minder snel afbreken en dus langer meegaan. Hierdoor hoeven ze minder vaak te worden gebruikt, wat uiteindelijk beter is voor het milieu en de portemonnee.

Natuurlijke bestrijders: aaltjes

Aaltjes en schimmels zijn voorbeelden van natuurlijke bestrijders die kunnen worden gebruikt om insecten, slakken en onkruid te bestrijden. Aaltjes zijn microscopisch kleine wormen die parasiteren op insecten en larven. Ze worden verkocht als een poeder dat gemengd kan worden met water en vervolgens op de bodem of planten kan worden gespoten. Aaltjes kunnen worden gebruikt om verschillende insecten te bestrijden, zoals trips, witte vliegen en taxuskevers. Ze zijn volledig veilig voor mensen, huisdieren en planten.

Ongedierte

Bestrijdingen met ECOstyle

ECOstyle is een Nederlands bedrijf dat allerlei tuinartikelen produceert en verkoopt. Ze bieden een breed scala aan producten die helpen bij het bestrijden van allerlei ongedierte in de siertuin, moestuin en het gazon. Het Nederlandse bedrijf is opgericht in 1967 en begon als een producent van organische meststoffen voor de landbouw. Inmiddels is ECOstyle uitgegroeid tot een bekend merk met een breed assortiment aan producten. ECOstyle staat bekend om haar duurzame, ecologische benadering van tuinieren. Het bedrijf maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en vermijdt synthetische middelen. Zo worden er geen pesticiden en kunstmest gebruikt in de producten voor de tuin.

Onkruid bestrijden

Niet alleen insecten en slakken kunnen voor overlast zorgen in de tuin, ook groene aanslag en onkruid kunnen het uiterlijk van je tuin behoorlijk verpesten. Gelukkig zijn er natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen die je kunnen helpen bij het verwijderen. Ook kun je gebruik maken van een bodembedekker, zoals houtsnippers, om de groei van onkruid te verminderen. Door op een natuurvriendelijke manier te tuinieren, kun je niet alleen je eigen tuin mooi houden, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Groene aanslag en onkruid bestrijden

Slakken bestrijden? deOosteindeOnline.nl helpt je!

Bestrijdingsmiddelen kopen bij deOosteindeOnline.nl!

Voorkomen is beter dan genezen, maar als het gebruik van bestrijdingsmiddelen toch echt nodig is, is het slim daar zorgvuldig mee om te gaan. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking nauwkeurig op te volgen en de middelen veilig op te bergen buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Zorg er ook voor dat je niet te veel middel gebruikt, omdat dit niet alleen onnodig is, maar ook schadelijk kan zijn. Meer weten over al onze bestrijders? Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijdingsmiddelen voor het gazon

Onze tuincentra