Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Konijnen, duiven en katten verjagen

We begrijpen maar al te goed dat er niets zo vervelend is als ongewenste gasten die jouw tuinfeestje in een nachtmerrie doen veranderen. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor jou: bestrijdingsmiddelen tegen hongerige en opdringerige tuindieren zoals konijnen, duiven, mollen en katten. Laat ons je vertellen waarom deze dieren soms een groot probleem kunnen vormen en hoe je ze op een vriendelijke manier de deur kunt wijzen. Bestel vandaag nog jouw favoriete bestrijders en wij zorgen dat deze producten goedkoop, stevig verpakt en snel jouw kant op komen.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten

Bestrijders tegen tuindieren

Stel je eens voor: je hebt maandenlang lopen zwoegen om van jouw tuin een bloeiend paradijsje te maken. Alles ziet er prachtig uit, de bloemen bloeien in volle glorie en de planten groeien weelderig. Maar dan komen de problemen. Konijnen vinden jouw bloemen heerlijk en beginnen eraan te knabbelen. Duiven hebben besloten dat jouw buitenplek hun nieuwe thuis is. Mollen graven onvermoeibaar tunnels onder je gazon. En alsof dat nog niet genoeg is, markeren katten jouw tuin als hun territorium. Met de juiste bestrijdingsmiddelen is dit gelukkig verleden tijd! Wij hebben een breed scala aan producten van gerenommeerde merken zoals ECOstyle en BSI die jouw tuin kunnen beschermen tegen deze soms schattige, maar veelal ook lastige beestjes.

Meeldauw & schimmels

Konijnen & duiven verjagen

Konijnen, maar vooral hazen kunnen veel overlast veroorzaken in de tuin. Vooral in de moestuin lusten ze er wel pap van. Met BSI Stop Konijnen natuurlijke strooikorrels creëer je barrière met een specifieke geur waar konijnen en hazen niet van houden. Duiven kunnen ook voor heel wat overlast zorgen. Ze landen op je tuinmeubilair, laten hun uitwerpselen achter en verstoren de rust. Gelukkig zijn er verschillende duivenafweermiddelen op de markt die deze gevleugelde bezoekers op een afstand houden. Denk bijvoorbeeld aan duivenpinnen aan die je kunt plaatsen op plekken waar duiven vaak landen.

Mollen verjagen

Mollen kunnen jouw perfect onderhouden gazon in een mum van tijd veranderen in een hobbelig terrein. Maar met de juiste mollenbestrijdingsmiddelen kun je dit probleem snel oplossen. Nature biedt bijvoorbeeld een solar mollenverjager aan die je kan helpen om mollen op een diervriendelijke manier te verjagen. Het apparaat produceert elke 30 seconden een ultrasoon geluid dat woelratten en mollen verjaagt. Zo blijft je gazon mooi en strak, precies zoals je het wilt.

Bestrijding in het gazon

Mollen verjagen? deOosteindeOnline.nl helpt je!

Katten verjagen

Heb je last van buurtkatten? Hoewel we van deze huisdieren houden, kunnen ze soms behoorlijk vervelend zijn in de tuin. Ze graven kuilen en laten hun behoefte achter in je bloembedden. Gelukkig zijn er verschillende kattenafweermiddelen die je kunt gebruiken om ze weg te houden. Zo bestaan er bijvoorbeeld kattenafweerkorrels. Deze korrels verspreiden een onaangename geur waar katten niet van houden. Ook zijn er ultrasone verjagers en sprays die de katten uit de tuin houden.

Tip! Er zijn bepaalde planten waar katten niet van houden vanwege hun geur of textuur. Overweeg om deze planten in je tuin te zetten. Voorbeelden hiervan zijn citroenmelisse, lavendel, rozemarijn en Coleus canina (ook wel bekend als kattenkruid).

Ongewenste tuindieren bestrijden met deOosteindeOnline.nl!

Met deze bestrijdingsmiddelen kun je met een gerust hart genieten van jouw tuin, wetende dat je geen last zult hebben van konijnen die aan je bloemen knabbelen, duiven die overal poepen, mollen die je gazon vernielen of katten die hun territorium markeren. Bij deOosteindeOnline.nl begrijpen we dat het belangrijk is om op een vriendelijke en verantwoorde manier met de natuur om te gaan. Daarom bieden we alleen bestrijdingsmiddelen aan die effectief zijn en geen schade toebrengen aan de dieren. Meer weten over al onze bestrijders? Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijdingsmiddelen voor in huis

Onze tuincentra