Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Rupsen, kevers, buxusmot & andere insecten bestrijden

deOosteindeOnline.nl is dé webshop waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen! Maar het kan voorkomen dat je even niet zo blij wordt van je tuin... Heb jij ook last van die vervelende kevers, rupsen en de beruchte buxusmot die je prachtige planten aanvallen? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor jou! Gerenommeerde merken zoals BSI, Pokon, ECOstyle en DCM bieden een breed assortiment aan milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen aan, zodat jouw tuin snel weer straalt als nooit tevoren! Bestel vandaag nog jouw favoriete bestrijders en wij zorgen dat deze producten goedkoop, stevig verpakt en snel jouw kant op komen.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Vanaf €44,95 gratis verzonden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 30 producten

Kevers in huis & tuin

Niemand wordt blij van een horde kevers die in en rondom het huis de dienst uitmaken. Kevers voeden zich graag met bladeren, bloemen en vruchten van planten en gewassen. Ze knagen aan de bladeren, wat kan leiden tot verminderde groei, verwelking en zelfs de dood van de plant. Dit kan frustrerend zijn voor zo'n tuinfan als jij die hard heeft gewerkt om je planten gezond en mooi te houden. Onze milieuvriendelijke keverbestrijdingsmiddelen zorgen ervoor dat deze kleine indringers geen kans meer krijgen. Dankzij de producten van BSI, Pokon, ECOstyle en DCM kun jij weer volop genieten van een kevervrije tuin. Deze merken staan bekend om hun effectieve, maar tegelijkertijd milieuvriendelijke oplossingen.

Meeldauw & schimmel

Kevers, rupsen of de buxusmot bestrijden? deOosteindeOnline.nl helpt je!

Rupsen in je tuin?

Ook rupsen kunnen voor flink wat overlast zorgen. Ze knagen aan bladeren, laten hun uitwerpselen achter en maken er een rommeltje van. Hoewel rupsen soms schade kunnen veroorzaken, kunnen ze ook bijdragen aan biodiversiteit in je tuin. Uiteindelijk zullen die vervelende rupsen zich tot geweldige vlinders ontpoppen. Is de situatie echt te schrijnend? Onze milieuvriendelijke korrels en sprays zijn niet alleen effectief, maar zorgen er ook voor dat jouw tuin in balans blijft met de natuur. Een win-winsituatie!

Tip! Rupsen hebben ook een enorme hekel aan sterk ruikende planten, zoals salie. Geef deze dus een mooi plekje in de tuin voor een rupsloze buitenstek. 

Buxusmot bestrijden

Je hebt er vast veel over gehoord: de buxusmot is een beruchte groenvijand. De mot legt eitjes op de bladeren en de rupsen voeden zich met de bladeren, waardoor de plant kaal kan worden. Om de buxusmot te bestrijden, is vroege detectie belangrijk. Handmatig verwijderen van rupsen en spinsels is een optie bij een kleine plaag. Het bevorderen van biodiversiteit en het gebruik van natuurlijke vijanden zoals sluipwespen en vogels kan helpen. Als de plaag ernstiger is, kunnen milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, zoals die verkrijgbaar zijn bij deOosteindeOnline.nl. Van een spray tot een buxusmotval: wij helpen je graag bij het vinden van het juist product voor jouw tuinprobleem.

Ongedierte bestrijden

Preventieve maatregelen tegen insecten

Bij deOosteindeOnline.nl geloven we dat je een prachtige tuin kunt hebben zonder schade toe te brengen aan het milieu. Door te kiezen voor onze producten draag je bij aan een groenere en gezondere wereld. We hebben producten die allerlei plagen effectief bestrijden. Wat dacht je van de volgende terrorinsecten?

  • Cicaden
  • Eikenprocessierups
  • Schildluizen
  • Spint

Naast het bestrijden van alle eerdergenoemde beestjes willen we je ook aanmoedigen om preventieve maatregelen te nemen. Door je planten en bomen regelmatig te voorzien van de juiste voeding, maak je ze sterker en weerbaarder tegen plagen. In onze webshop vind je ook een ruim aanbod aan organische voedingsstoffen en verzorgingsproducten om jouw tuin optimaal te laten groeien en bloeien.

Ongewenste insecten bestrijden met deOosteindeOnline.nl

Wil jij snel af van die ongewenste gasten in de tuin die jouw groen maar wat graag terroriseren? Ontdek ons brede aanbod bestrijdingsmiddelen. Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar en geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Bestrijding in het gazon

Onze tuincentra