Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Voorjaarsbloeiers

Met ons grote aanbod voorjaarsbloeiers haal je jaar na jaar het beste uit je tuin. Deze kleurrijke vaste planten betoveren je immers elk jaar met hun uitbundige bloei. Je bestelt deze voorjaarsbloeiende vaste tuinplanten eenvoudig in de webshop en kunt ze daarna laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze planten uiteraard stevig verpakt, snel en goedkoop.

  Goedkoop of zelfs gratis bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Alleen de mooiste planten, met zorg geselecteerd
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

De voordelen van voorjaarsbloeiers

Elk jaar weer kijken we met z'n allen uit naar de lente. Het voorjaar luidt immers de periode van donkere, winterse en sombere dagen uit en de tijd van vrolijkheid, kleur en positiviteit in. In de lente begint de tuin te ontwaken om de eerste tekenen van kleur te laten zien. Veel van die voorjaarsbloeiende planten zijn langbloeiend, zoals primula's en alliums, waardoor je weet dat je op en top van hun geur en fleur kunt gaan genieten. Ga voor een spannende combinatie van verschillende planten met hun eigen bloeiperiode om de gehele lente van mooie bloemkleuren te kunnen genieten. Zo geniet je van februari tot en met eind mei volop van jouw tuin of terras.

Vlinderlokkers

Voorjaarsbloeiers kopen | deOosteindeOnline.nl

Wanneer voorjaarsbloeiers planten?

Vaste planten, zoals de naam al doet vermoeden, zijn planten die zelfs tientallen jaren kunnen leven en met weinig zorg schoonheid aan jouw tuin toe kunnen voegen. Bloeiende vaste planten produceren meestal bloemen in het tweede jaar, hoewel sommige varianten in het eerste jaar al barsten van de kleur. Lentebloemen zijn met hun verscheidenheid aan kleurrijke, zijdezachte, geurende en knisperende bloemen een traktatie voor alle zintuigen. Kun je immers een betere manier bedenken om de winterblues te verjagen dan met mooie roze, gele, paarse en blauwe bloemen? De herfst, met zijn combinatie van nog warme grond en natter weer, biedt de ideale gelegenheid om de wortelgroei van nieuwe vaste planten in het voorjaar te stimuleren. Ga dus in het najaar aan de slag met voorjaarsbloeiers om de gehele lente van dit jaar, maar zeker ook de komende jaren plezier van deze toppers te hebben. Een aantal van onze favorieten:

  • sleutelbloem
  • mossteenbreek
  • akelei

Bodembedekkers

Voorjaarsbloeiers online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Maak van je lentetuin een groen paradijsje met ons aanbod voorjaarsbloeiers. Zet ze op een plek die voldoet aan hun wensen (vaak een zonnige spot) en geef goed water na het aanplanten. Uitgebloeide bloemen moeten worden verwijderd om de bloemproductie te stimuleren. Zo kan je veel en lang van je lentebloeiers genieten. Wil je meer informatie over onze voorjaarsbloeiende beplanting, het assortiment an sich of over je bestelling? Neem contact met ons op bij vragen. We zijn zes dagen per week bereikbaar.

Zomerbloeiers

Onze tuincentra