Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Zomerbloeiers

Geef je tuin een vrolijke update met onze kleurrijke zomerbloeiers. Combineer de vaste planten met eenjarigen voor wat extra leven in de brouwerij. Zet ze in mooie potten op het terras of vul een knappe border voor een aantrekkelijke kleurexplosie! Je bestelt deze zomerbloeiende vaste tuinplanten eenvoudig in de webshop en kunt ze daarna laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze planten uiteraard stevig verpakt, snel en goedkoop.

  Goedkoop of zelfs gratis bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Alleen de mooiste planten, met zorg geselecteerd
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 123 producten

Waarom jouw tuin onze zomerbloeiers verdient

Er gaat niets boven een tuin vol prachtige bloemen die de zomerse hitte kunnen weerstaan. Van de betoverende aroma's tot de pakkende kleuren; de verzameling zomerbloemen in deze categorie maakt van jouw tuin een heus vakantieoord. Wil je een tuin die er kleurrijk uitziet van het vroege voorjaar tot de vorst? Plant dan vaste planten met verschillende bloeitijden. Dat is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor alle diertjes die jouw tuin bezoeken. Vlinders, bijen en andere insecten zijn natuurlijk dol op de nectar van zomerbloeiers. Elk van deze gemakkelijk te kweken planten zal jaar na jaar terugkomen om een ​​prachtige show in je tuin te geven.

Vlinderlokkers

Zomerbloeiers kopen | deOosteindeOnline.nl

Het verzorgen van zomerbloeiers

Zomerbloeiende vaste planten komen jaar na jaar terug en vormen de sterke basis van jouw tuin. Zomerbloeiers hebben, mits correct geplant, doorgaans weinig onderhoud nodig. De juiste potgrond gebruiken is echter wel enorm belangrijk. Daarnaast raden wij je aan ze tijdens de periode van bloei wat extra voeding te geven. Hiervoor kun je bijvoorbeeld vloeibare mest gebruiken. Ook zijn voedingstabletten en korrels die je in de aarde kunt steken een handige oplossing. Het verwijderen van uitgebloeide bloemknoppen helpt een nieuwe bloei te bevorderen en zorgt ervoor dat de plant er tussen de bloeiperiode mooi uitziet. Een aantal van onze favoriete zomerbloeiende vaste planten:

  • steenanjer
  • nagelkruid
  • lavendel
  • lupine
  • stokroos
  • zonnehoed
  • ridderspoor

Potgrond en tuinaarde

Zomerbloeiers online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Maak van je zomertuin een kleurrijk paradijsje met ons aanbod zomerbloeiers. Zet ze op een plek die voldoet aan hun wensen (vaak een zonnige spot) en geef goed water na het aanplanten. Wil je meer informatie over onze zomerbloeiende beplanting, het assortiment an sich of over je bestelling? Neem contact met ons op bij vragen. We zijn zes dagen per week bereikbaar.

Voorjaarsbloeiers

Onze tuincentra