Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Seramis kleikorrels

Seramis kleikorrels zijn kleine, lichte-poreuze korrels, deze korrels hebben een zeer hoge wateropname-capaciteit.
Doordat de plant zelf het benodigde water opneemt, komt uw plant niets tekort en kunt u genieten van uw prachtige planten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie

Er zijn geen producten op de webshop gevonden.

Bent u op zoek naar een bepaald product in onze tuincentra dan kunt u het beste contact opnemen met het filiaal van uw keuze via:

http://www.deoosteindeonline.nl/vestigingen

Seramis kleikorrels

De Seramis kleikorrels bestaan uit kleine, lichte-poreuze korrels, met een zeer hoge wateropname-capaciteit. Door de fijne poriën in de kleikorrels wordt het vocht opgenomen het vocht wordt opgeslagen in de korrel en weer aan de plant afgegeven, wanneer die dat nodig heeft. Zo krijgt uw plant altijd precies wat die nodig heeft.

Seramis voor kamerplanten

In tegenstelling tot potgrond behoudt Seramis zijn losse, luchtige structuur, terwijl potgrond inkrimpt, Door de losse, luchtige structuur krijgen de wortels vrij baan. Zo kan de plant zich optimaal ontwikkelen en groeien.

Seramis voor orchideeën

Seramis heeft ook een speciale grond voor orchideeën. Deze mix bestaat uit grove kleikorrels, pijnboomschors en sporenelementen. De luchtige en open structuur van de kleikorrel zorgt voor een optimale zuurstofgehalte en voor de beste waterhuishouding voor de wortels van de orchidee. Door deze perfecte combinatie wordt wortel-rot en overmatig water tegengegaan. Uw orchideeën zullen nog beter en mooier gaan groeien en bloeien op de kleikorrels van Seramis.

Seramis voeding

Voeding is uiteraard belangrijk voor uw kamerplanten. Als u uw planten op Seramis heeft staan raden wij aan om ook de voeding van Seramis te gebruiken. De voeding is speciaal ontwikkeld om volledig op de plant aan te sluiten. De vloeibare voeding zorgt voor een nog mooiere bloei en groei van uw planten.

Onze tuincentra