Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Aromatic diffusers

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie

Er zijn geen producten op de webshop gevonden.

Bent u op zoek naar een bepaald product in onze tuincentra dan kunt u het beste contact opnemen met het filiaal van uw keuze via:

http://www.deoosteindeonline.nl/vestigingen

De heerlijkste geuren met de Bolsius Aromatic diffuser.

De geur in je kamers is minstens zo belangrijk als andere sfeermakers zoals bijvoorbeeld schilderijen, behang en meubilair. Met de Aromatic geurdiffusers van Bolsius kan je nu extra sfeer toevoegen aan bijvoorbeeld je woonkamer, badkamer of toilet. De Aromatic diffuser zorgt ervoor dat je bezoek zich meteen thuis voelt.

Aromatic diffuser zijn ook visueel zeer aangenaam.

Dankzij het elegante flesje waar de geurvloeistof zich in bevind is de Aromatic diffuser niet alleen aromatisch een genot, maar is het ook voor het oog prettig om te zien. De diffusers staan erg mooi op bijvoorbeeld je salontafel, dressoir of op het toilet en voegen nog net wat meer sfeer toe, ook in de kamers waar minder te decoreren is. De wierook stokjes geven een rustgevende natuurlijke look. Maar zijn ook nog essentieel voor het goed, maar ook continu verspreiden van de heerlijke geuren. Zij absorberen namelijk op natuurlijke wijze de vloeistof en verspreiden deze in je kamer.

Aromatic diffuser heeft voor ieder wat wils.

De Bolsius Aromatic diffusers zijn te verkrijgen als set van vloeistof met stokjes. Ze zijn te verkrijgen in een 45 ml en 120 ml uitvoering, in vele verschillende geuren. De geur van je frisse net gewassen kleding altijd in huis? Dat kan bijvoorbeeld met de Bolsius Aromatic diffuser fresh linen. Kun je niet wachten op je volgende zonvakantie? Waan je alvast in de sfeer met de Bolsius Aromatic diffuser Sunny beach. Kan je maar geen genoeg krijgen van de geur van bloemen? Dan is de Bolsius Aromatic diffuser magnolia, lavendel of velvet rose misschien wat voor jou. Naast deze heerlijke geuren zijn er nog genoeg andere geuren te verkrijgen, om van jouw (woon)kamer de ideale sfeermaker te maken.

Lang genot met de Bolsius Aromatic diffuser

Welke geur of maat je ook kiest. Er is een ding wat de Bolsius Aromatic diffusers altijd beloven. Namelijk een lange aangename geur in huis. De 120 ml diffuser is bijvoorbeeld goed voor een aangename constante geurverspreiding van wel tien weken lang. het enige wat jij hoeft te doen is de ideale plek zoeken voor je eigen Bolsius Aromatic diffuser, de diffuser doet de rest. Alles wat wij nog kunnen doen is je veel rust en plezier wensen van je eigen Bolsius Aromatic diffuser

Onze tuincentra