Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Diverse klimplanten

In deze categorie vind je diverse klimplanten die absoluut het ontdekken waard zijn. Het zijn misschien niet de meest populaire klimmers en dat is reuze zonde. Met deze groeiers en bloeiers haal je immers iets heel bijzonders naar je tuin. Wat dacht je van de bruidssluier, de rode trompetbloem of de winterjasmijn? Je bestelt jouw favoriete klimplant eenvoudig in onze webshop en kunt deze vervolgens laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze buitenplanten uiteraard stevig verpakt en snel zodat jij er direct van kunt genieten.

Goed verpakt bij jou thuisbezorgd        Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen       Alleen de mooiste planten, met zorg geselecteerd
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

De bruidssluier: een delicate klimmer

De Fallopia Aubertii is één van onze favoriete klimmers uit deze categorie. De plant staat ook wel bekend als de bruidssluier, vanwege haar delicate, romantische uitstraling. Haar ranken lijken op de sluiers die een bruid draagt op haar grote dag. Haar weelderige bloemen zorgen met hun witte en crèmekleurige tinten voor een elegante touch in elke omgeving. Deze klimplant heeft een zonnige plek nodig om te gedijen. Zorg er dus voor dat je haar een plekje geeft waar ze voldoende zonlicht kan krijgen.

Al onze klimplanten

Laat de trompet horen voor de trompetbloem

De Campsis Radicans, ook wel bekend als de rode trompetbloem, is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een echte waaghals. Deze klimplant is immers een zeer snelle klimmer. Met haar sterke wortels en flexibele stengels is de trompetbloem een echte krachtpatser die zichzelf stevig vastklampt aan alles wat in haar buurt komt. Als ze dan eenmaal haar weg omhoog heeft gevonden, toont ze haar ware kleuren: oogverblindende feloranje trompetvormige bloemen. Bekleed er bijvoorbeeld een onaantrekkelijke schuurmuur of schutting mee!

De gele winterjasmijn wil je

De gele winterjasmijn is ook zo'n klimmer die even in de spotlight mag worden gezet. De Jasminum nudiflorum is een middelgrote bladverliezende struik met lange, overhangende takken. De takken kunnen zichzelf helaas niet binden aan een oppervlak. Bind de klimmer vast aan een hekwerk om hem op weg te helpen. Voorzie je veranda of schutting bijvoorbeeld van een gele touch. Super sfeervol!

Meststoffen

Klimplanten kopen doe je op deOosteindeOnline.nl.

Klimplant kopen? Je doet het bij deOosteindeOnline.nl!

Naast bovenstaande klimmers zijn er nog meer mooie varianten in onze webshop te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de schijnaugurk, de hopplant of de klimhortensia. Meer weten? Neem contact met ons op bij vragen over de levering of ons assortiment. We zijn zes dagen per week bereikbaar. We geven uiteraard ook graag advies over jouw specifieke tuinwens.

Fruitbomen en -planten

Onze tuincentra