Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Tuinplanten mest

Met onze meststoffen voor tuinplanten houd je je groen gezond en sterk. Je bestelt onze meststoffen van onder andere DCM, ECOstyle en Pokon eenvoudig in de webshop. Je kunt de producten daarna laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 89 producten

Waarom moet ik mijn tuinplanten bemesten?

Voor de groei en bloei van jouw planten is het belangrijk ze te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Door mest in huis te halen, ben je ervan verzekerd dat jouw groen alles krijgt wat ze nodig hebben. Er valt echter nogal wat te kiezen op het gebied van  meststoffen en dus kunnen we ons zo voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft deze categorie een aantal subpagina's waarop je per plantensoort de juiste meststoffen kunt zien. Heb je toch nog behoefte aan nét wat meer informatie? Wij helpen je graag bij het zoeken naar de juiste voeding.

Mest voor kamerplanten

Mest voor tuinplanten online kopen | deOosteindeOnline.nl

Hoe moet ik bemesten?

Bemesten is één van de minder opwindende onderdelen van tuinieren, maar delniettemin een essentieel aspect. Zonder een regelmatig toevoeging van meststoffen zullen de planten niet zo gezond, groen of groot worden als ze zouden kunnen zijn. Meststoffen kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Het hoe en wat hangt af van je plant. Je kunt bijvoorbeeld elke week een meststof sproeien, pellets aan de grond toevoegen, drie keer per jaar een organische meststof strooien of af en toe wat zelfgemaakte compost met de grond vermengen. Alle mestproducten zijn anders en bevatten een andere verhouding aan chemische elementen als fosfor, stikstof en kalium. Zonder fosfor zal een plant niet goed kunnen groeien en vatbaarder zijn voor ziekten. Te weinig stikstof en kalium leiden weer tot gele en droge bladeren. Daarnaast kan de plant het waterverbruik niet reguleren. Alle reden dus om jouw plant voldoende van deze belangrijkse stoffen te voorzien. Ontdek in de subcategorieën wat jouw planten nodig hebben.

Mest voor gazon

Meststoffen online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Sommige voedingsstoffen in onze webshop zijn geschikt voor alle soorten tuinplanten. Met deze universele meststoffen kun je in één klap de hele tuin aanpakken. Vind je het echter belangrijk dat je het maximale uit jouw specifieke plant haalt? Kijk dan even naar onze subcategorieën. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin weer in topconditie te brengen. Heb je vragen over ons assortiment? We zijn zes dagen per week bereikbaar

ECOstyle: alles voor het gazon

Onze tuincentra