Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Mest voor terras- en borderplanten

Je koopt de speciale meststoffen voor terrasplanten van onder andere ECOstyle, DCM en Pokon eenvoudig in onze webshop. Hiermee geef je jouw mediterrane beplanting en border wat ze nodig hebben. Je kunt de producten na het bestellen laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten

Waarom speciale mest voor terrasplanten?

Terrasplanten zijn een bekend begrip. Onder terrasplanten vallen vele planten die vaak éénjarig zijn en die meestal in een bloempot worden gezet. Denk bijvoorbeeld aan geraniums, petunia's, aster en vlijtige liesjes. Echter kun je deze planten ook in de border tegenkomen. Door terrasplanten extra voeding te geven kun je nog langer genieten van de kleurrijke bloei van uw bloemen. Ook vind je in deze categorie voeding voor bijvoorbeeld mediteranne (kuip)planten. 

Biologisch tuinieren

Mest voor terrasplanten online kopen | deOosteindeOnline.nl

Hoe moet ik mijn terras- of balkonplanten bemesten?

Terrasplantenvoeding is er van diverse merken. De voeding is er zowel in vloeibare als in korrel vorm. De vloeibare variant wordt direct opgenomen door de plant en deze dien je zo'n beetje wekelijks te gebruiken. De korrelvariant geeft voeding voor gemiddeld 4 maanden en houd je dus iets langer van de straat. Voor het beste resultaat voed je je planten 2 keer per jaar met deze korrels. Dit doe je vroeg in de lente en nog eens in de zomer. Check altijd de verpakking voor de juiste hoeveelheid mest. Wanneer je meer dan de vermelde hoeveelheid aan je plant toevoegt, zal dit juist het averechtse effect hebben. Strooi na het afmeten de korrels gelijkmatig rondom de plant uit en vermeng ze met de bovenste laag grond. Geef vervolgens genoeg water om de werking van de voeding direct op gang te brengen.

Mest voor gazon

Meststoffen voor terrasplanten online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Tip! Wist je dat we ook mest kegels verkopen? Deze ‘slimme’ voedingskegels geven geleidelijk voeding af, onder invloed van temperatuur en hoeveelheid vocht. Zo krijgen de terras- of balkonplanten de voeding die ze nodig hebben op het juiste moment. Het aantal kegels is afhankelijk van de diameter van de pot. Heb je vragen over ons gehele assortiment of over bemesten in het algemeen? We zijn zes dagen per week bereikbaar. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin in topconditie te brengen en houden.

Universele mest voor tuinplanten

Onze tuincentra