Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Mest voor mediterrane planten

Je koopt de speciale meststoffen voor mediterrane planten van onder andere ECOstyle en Pokon eenvoudig in onze webshop. Jij wilt jouw tuin toch ook in een tropisch paradijsje veranderen? Maak van je tuin een heus vakantieoord en geef jouw mediterrane beplanting wat het verdient. Je kunt de meststoffen na het bestellen laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel, goed verpakt en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Waarom speciale mest voor mediterrane planten?

Door een aantal exoten of tropische planten aan je tuin toe te voegen, til je je tuin naar een nog fijner niveau. Veel mensen komen pas écht tot rust wanneer ze op vakantie zijn. Waarom zou je dan niet dat vakantiegevoel in eigen tuin neer willen zetten met behulp van mediterrane planten? Deze planten kunnen op een zonnige spot prima in ons klimaat overleven, mits ze wat extra liefde in de vorm van speciale meststoffen krijgen. Mediterrane plantenvoeding is er van diverse merken en in verschillende soorten. De voeding is er namelijk zowel in vloeibare variant als in korrel vorm. De vloeibare variant wordt direct opgenomen door de plant en deze dien je in het groeiseizoen doorgaans één keer per week te gebruiken. De korrel variant geeft voeding voor gemiddeld 4 maanden.

Biologisch tuinieren

Mest voor kuipplanten online kopen | deOosteindeOnline.nl

Hoe moet ik mijn kuipplanten bemesten?

In ons assortiment vind je allerlei soorten mest speciaal geproduceerd voor jouw mediterrane beplanting. Jouw kuipplanten kunnen in ons wisselvallige klimaat immers wel wat houvast gebruiken. Om de weerstand voor de Nederlandse herfst en winter te verhogen, hebben mediterrane planten kalium nodig. Wat dacht je van de AZ meststoffen van ECOstyle? De 100% organische meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa, wat weer zorgt voor een gezond bodemleven en sterke, groene planten. De vrucht van de mediterrane plant wordt vanwege dit beetje extra zeer gezond en stevig. Verdeel de mestkorrels gelijkmatig over de aarde, werk de korrels door de bovenste laag van de grond en geef vervolgens genoeg water. ECOstyle Mediterrane planten-AZ is geschikt voor alle mediterrane planten, zoals citrusbomen en agapanthus.

Mest voor gazon

Meststoffen voor mediterrane planten online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Naast de producten van ECOstyle verkopen we ook de producten van kwaliteitsmerken Pokon en DCM. Allemaal hebben ze duurzaamheid hoog op de agenda en dus bestaan hun meststoffen compleet uit natuureigen, organische stoffen. De meststoffen zijn geschikt voor beplanting in de border, maar ook in een pot. Heb je vragen over ons gehele assortiment of over bemesten in het algemeen? We zijn zes dagen per week bereikbaar. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin in topconditie te brengen en houden.

Universele mest voor tuinplanten

Onze tuincentra