Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Mest voor klimplanten

Waarom alleen maar in de breedte denken wanneer je ook de hoogte in kunt? Verrijk jouw tuin met een aantal klimplanten én de bijbehorende meststoffen. Je koopt de speciale meststoffen voor klimplanten van onder andere ECOstyle eenvoudig in onze webshop. Je kunt de producten na het bestellen laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Waarom speciale mest voor klimplanten?

Met een aantal klimmers maak je echt iets bijzonders van je tuin. Klimplanten worden vaak gebruikt om schuttingen of muren te verfraaien, of langs een pergola omhoog te klimmen. De planten haken zich vast met hun slingers en kunnen op die manier vrij hoog worden. De mooie grote, of vele kleine bloemen zorgen voor een prachtig spektakel aan kleur, fleur en vaak ook geur. Wil je jouw klimplanten op hun best laten bloeien? Maak dan gebruik van de organische meststoffen van deOosteindeOnline.nl. Hiermee krijgt de klimplant de juiste weerstand om ziektes en plagen te verslaan.

Biologisch tuinieren

Mest voor klimplanten online kopen | deOosteindeOnline.nl

Hoe moet ik mijn klimplanten bemesten?

We hebben in ons assortiment meststoffen die speciaal voor klimplanten als de clematis of blauwe regen zijn ontwikkeld. Ze hebben immers een aangepaste samenstelling aan de belangrijkste voedingsstoffen (N-P-K) die ervoor zorgt dat jouw klimmer het dieet binnenkrijgt dat 'm het sterkst en gezondst maakt. Zo is de meststof van ECOstyle bijvoorbeeld verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de klimplant extra voeding. Ook topmerk DCM heeft producten ontwikkeld voor jouw klimop, kamperfoelie of passieflora. Het hoge kaliumgehalte in deze organische meststof zorgt voor sterke planten en uitbundige bloei met intense kleuren. En dat is natuurlijk wat je wil! Houd je altijd aan de hoeveelheden mest en de mestperiode die op de verpakking vermeld staan om een averechts effect te voorkomen.

Mest voor gazon

Meststoffen voor klimplanten online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Veel muurgroeiers en klimplanten worden, als hun wortels eenmaal zijn gevestigd, sterke, krachtige groeiers en zullen baat hebben bij regelmatige voeding. Dit is vooral nodig als ze groeien in een smalle border langs een muur. De grond zal daar immers sneller uitgeput raken. Bemesten doe je twee keer per jaar: eenmaal in het voorjaar en nogmaals in de herfst. Strooi één keer per jaar AZ-Kalk bij je klimplanten voor een nog beter resultaat. Heb je vragen over ons gehele assortiment of over bemesten in het algemeen? We zijn zes dagen per week bereikbaar. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin in topconditie te brengen en houden.

Universele mest voor tuinplanten

Onze tuincentra