Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Langwerkende plantenvoeding en mest

Je wilt je tuinplanten natuurlijk alleen het allerbeste geven. Verwen ze dus met onze langwerkende plantenvoeding en mest. Dit is niet alleen fijn voor jouw groen, maar ook voor jou. Je hoeft immers minder vaak met voeding in aan de slag... Koop dus vandaag nog de langwerkende plantenvoeding van bijvoorbeeld Pokon. Je kunt de meststoffen na het bestellen laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel, goed verpakt en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Plantenvoeding langwerkend: waarom speciale mest kopen?

Zoals je weet hebben planten naast water, lucht en een beetje liefde óók graag wat extra voedingsstoffen. Die extra voeding zorgt voor een mooie, langdurige bloei en een oersterke plant. Met onze langwerkende plantenvoeding en mest hoef je eenjarige planten maar één keer te bemesten. Deze ‘slimme’ voedingskorrels, kogels of kegels geven geleidelijk voeding af aan jouw planten. Onder invloed van vocht en temperatuur werken ze tot wel 6 maanden lang. Zelfs je groene planten, zoals de buxus, taxus of conifeer krijgen zo de voeding precies wanneer ze die nodig hebben.

Biologisch tuinieren

Langewerkende mest of plantenvoeding online kopen | deOosteindeOnline.nl

Hoe moet ik mijn tuinplanten met korrels bemesten?

Met name balkon- en terrasplanten vragen soms om een klein duwtje in de rug. Omdat ze het niet moeten hebben van de natuurlijke stoffen in de bodem is het extra belangrijk ze te voorzien van de juiste voedingsstoffen. In de regel geldt dat je vloeibare meststoffen wat vaker aan je beplanting toe moet voegen dan mest in korrel of kegel vorm. Het is logisch dat veel mensen zweren bij de korrels van Pokon. Voor een vrolijke zomer vol knappe bloeiers is eenmalig voeden per seizoen voldoende. Doe dit bij voorkeur in het voorjaar of bij het op- of verpotten van je planten. Bij gebruik in de tuin strooi je de korrels rondom de plant en hark je ze door de bovenlaag. Bij gebruik in potten meng je bij voorkeur de korrels door de grond voordat je de bloempot met potgrond vult.

Mest voor gazon

Langdurig werkende meststoffen online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

De producten van Pokon zijn geproduceerd zonder de natuur schade toe te brengen. Logisch natuurlijk voor een merk dat zo de focus legt op duurzaamheid. Pokon meststoffen bestaan compleet uit natuureigen, organische stoffen. De langdurig werkende meststoffen zijn geschikt voor beplanting in de border, maar ook in een pot. Heb je vragen over ons gehele assortiment of over bemesten in het algemeen? We zijn zes dagen per week bereikbaar. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin in topconditie te brengen en houden.

Universele mest voor tuinplanten

Onze tuincentra