Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Mest voor coniferen en taxus

Je koopt de speciale meststoffen voor coniferen en taxus van onder andere ECOstyle en Pokon eenvoudig in onze webshop. Je kunt de producten daarna laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten

Waarom speciale mest voor de conifeer en taxus?

Heb je een coniferen- of taxushaag in de tuin? Dan ben je verzekerd van een geweldige eyecatcher. Een klein nadeel is wel dat deze planten snel de neiging hebben om bruin te verkleuren. Met de juiste voedingstoffen voor hagen kun je dit voorkomen. De voeding zorgt ervoor dat de coniferen en taxussen goed groeien en meer weerstand krijgen. Door de extra toevoeging van Magnesium (MgO) en IJzer (Fe) worden de planten sterker, en krijgen weer die diepgroene kleur. De voeding is er van diverse bekende merken. Strooi de korrels rondom de plant, vermeng deze met wat aarde en geef daarna water. Door middel van het water wordt de voeding optimaal opgenomen. 

Biologisch tuinieren

Hoe moet ik mijn coniferen en taxus bemesten?

Coniferen zijn in principe geen zware eters, behalve als ze een dichte haag moeten vormen. Dan is het immers vechten om een stukje grond en de bijbehorende voedingsstoffen. Je kunt de voeding voor je conifeer of taxus twee keer per jaar strooien rond de struiken. Dit geeft in de meeste gevallen voldoende voeding voor gemiddeld 4 maanden. Speciale coniferenmeststoffen bevatten niet alleen een goede hoeveelheid stikstof, maar ook magnesium, ijzer en zwavel. Fosfer en kalium, die normaal gesproken altijd in plantmeststoffen (N-P-K) te vinden zijn, doen minder voor de taxus of conifeer. Magnesium en ijzer daarentegen zorgen voor rijke groene naalden. Coniferenmeststoffen zijn verkrijgbaar als korrels of vloeibare meststoffen. Je kunt ook coniferenmest gebruiken voor andere groenblijvende planten.

Mest voor gazon

Mest voor taxus of coniferen haag online kopen | deOosteindeOnline.nl

Meststoffen voor de taxus- of coniferenhaag online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Groen, groener, groenst! Geef jouw taxus- of coniferenhaag wat 'ie verdient met de meststoffen van de deOosteindeOnline.nl. Kies bijvoorbeeld voor de producten van ECOstyle. De meststof van dit merk is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de conifeer en taxus meer kleur en weerstand. Heb je vragen over ons assortiment? We zijn zes dagen per week bereikbaar. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin in topconditie te brengen en houden.

Universele mest voor tuinplanten

Onze tuincentra