Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Universele meststoffen voor tuinplanten

Met de universele meststoffen voor tuinplanten van deOosteindeOnline.nl hoef je je nooit druk te maken om de specifieke wensen van jouw beplanting. Een border vol groen is prachtig, maar het kan zeer tijdrovend zijn om alle planten van een aparte voeding te voorzien. Met de meststoffen uit deze categorie haal je sowieso de juiste voeding in huis. Je kunt de meststoffen na het bestellen laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel, goed verpakt en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten

Waarom moet ik plantenvoeding of mest gebruiken?

Tuin- en kamerplanten hebben naast water, lucht en een beetje liefde óók voedingsstoffen nodig. In die zin lijken ze enorm op hun plantenbaas. Normaal gesproken vinden planten die voeding in zekere mate in de bodem of hun potgrond, maar om te voorkomen dat de bodem uitgeput raakt, is het goed om die voeding om de zoveel tijd aan te vullen. Dit houdt je plant sterk, gezond en resistant tegen ziektes en plagen. Je zult zien dat jouw groen nóg groener lijkt en de bloemen stralen als nooit tevoren. Het 'voeden' van planten doe je met onze meststoffen of plantenvoeding. We hebben allerlei subcategorieën die je kennis laten maken met de meststoffen die voor (een) specifieke planten(groep) zijn ontwikkeld. In deze categorie vind je echter universele meststoffen die elk soort groen genoeg voeding geeft om te overleven. Dit kan handig zijn als je tijd tekort komt of als je gewoonweg een enorm scala aan tuinplanten hebt staan.

Biologisch tuinieren

Universele mest online kopen | deOosteindeOnline.nl

Hoe moet ik mijn tuinplanten bemesten?

Wordt het in jouw tuin lastig om met een specifieke soort mest te strooien, bijvoorbeeld omdat je border bomvol verschillende soorten planten staat? Maak dan gebruik van een algemene tuinmest. Deze mest is ontwikkeld zodat elke soort plant de juiste meststoffen kan opnemen. Tuinmest voeding is er van diverse merken, zoals je in deze categorie kunt zien. Wat dacht je van kwaliteitsmerken als Pokon, ECOstyle en DCM? Je kunt in de meeste gevallen de voeding tweemaal per jaar strooien, dit geeft voldoende voeding voor gemiddeld 4 maanden. Strooi de korrels rondom de plant, vermeng deze met wat aarde en geef daarna water. Zo wordt de voeding optimaal opgenomen. In de regel moet vloeibare voeding wekelijks aan je beplanting worden toegevoegd. Dit komt omdat de plant de voeding direct op zal nemen.

Mest voor gazon

Universele mest en kalk online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Universele tuinmest is een korrelig en mineraal product bedoeld voor de bemesting van alle soorten plantgroepen. Het uitgebalanceerde gehalte is geschikt voor zowel fruitbomen, fruitstruiken, groenten als sierplanten. De gelijkmatige samenstelling van afzonderlijke elementen maakt de meststof universeel. Ook vind je in deze categorie kalk. Dit helpt je je bodem minder zuur te maken. Heb je vragen over ons gehele assortiment of over bemesten in het algemeen? We zijn zes dagen per week bereikbaar. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin in topconditie te brengen en houden.

Kalk voor gazon en tuinplanten

Onze tuincentra