Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Mest voor rozen

Wie wordt er niet blij van de geur, fleur en kleur van een prachtige rozenstruik? Haal het beste uit jouw roos met behulp van de speciale meststoffen voor rozen van onder andere ECOstyle. Je bestelt de plantenvoeding eenvoudig in onze webshop. Je kunt de producten na het bestellen laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Waarom speciale mest voor rozen?

De roos staat symbool voor de liefde - en wie wil dat gevoel van liefde nou niet naar eigen tuin halen? Verrijk jouw tuin met een klimroos of rozenstruik om dat gevoel van romantiek ook in je tuin te creëren. Rozen worden al vele eeuwen gekweekt om hun schoonheid. Tot op de dag van vandaag hebben miljoenen tuinliefhebbers over de hele wereld rozen in hun tuin staan. Iedereen wilt natuurlijk een uitbundig bloeiende roos met kleurige bloemen en een mooi groen blad. Met de juiste meststoffen kun je ervoor zorgen dat je jouw roos in topconditie brengt en houdt. 

Biologisch tuinieren

Hoe moet ik mijn rozen bemesten?

Rozen plantenvoeding is er van verschillende merken in verschillende varianten, zowel vloeibaar als in korrel vorm. Je kunt de korrels van bijvoorbeeld ECOstyle tweemaal per jaar strooien rond jouw rozenstruik strooien. Dit geeft voldoende voeding voor gemiddeld 4 maanden. Strooi de korrels rondom de plant, vermeng deze met wat aarde en geef daarna voldoende water. Zo wordt de voeding optimaal opgenomen via de wortels. De speciale voeding bestaat uit een hoog gehalte stikstof (N), Fosfor (P) en Kalium (K). Door de extra toevoeging van ijzer (Fe) en magnesium (MgO) krijgen de bloemen een intensere kleur waar je lang van kunt genieten. Bemesten zorgt ervoor dat rozen minder kwetsbaar zijn voor ziekten en plagen. Een sterke plant is dus het resulaat.

Mest voor gazon

Mest voor rozen online kopen | deOosteindeOnline.nl

Meststoffen voor rozen online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

Wanneer en hoeveel rozen moeten worden bemest, hangt af van het type roos en de lengte van het groeiseizoen. Lees dus altijd goed de meegeleverde beschrijving door. Begin met bemesten als de eerste bladeren verschijnen en er geen gevaar meer is voor vorst. Een vuistregel is om na elke bloeicyclus te bemesten, maar de hoeveelheid bemesting geleidelijk te halveren. Heb je vragen over ons gehele assortiment of over bemesten in het algemeen? We zijn zes dagen per week bereikbaar. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin in topconditie te brengen en houden.

Universele mest voor tuinplanten

Onze tuincentra