Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Mest voor de buxus

Je laat jouw buxusplanten shinen door ze de juiste meststoffen te geven. Je bestelt de speciale buxus meststoffen van onder andere ECOstyle en Pokon eenvoudig in de webshop. Je kunt de producten daarna laten thuisbezorgen of afhalen in een de Oosteinde filiaal naar keuze. We leveren onze producten snel en voor een eerlijke prijs.

Gratis bezorging vanaf € 44,95       Ruilen of retourneren binnen 14 dagen       Voor 15:00 besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Waarom speciale mest voor de buxus?

Of je nu een knappe buxushaag hebt of je tuin hebt verrijkt met geometrische buxusballen; je wilt natuurlijk zo lang en veel mogelijk van jouw groen genieten. Geef je buxusplanten daarom wat ze verdienen met de producten uit deze categorie van deOosteindeOnline.nl. Naast water en licht hebben ze immers ook voedsel in de vorm van meststoffen nodig. De ideale meststof voor jouw buxus levert precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen met hoogwaardige ingrediënten. Helaas wordt de markt tegenwoordig overspoeld met zoveel verschillende merken dat het een uitdaging kan zijn om de beste te vinden. Met de items van Pokon en ECOstyle kan het eigenlijk niet fout gaan. Deze topmerken zijn al jaren bezig om jou als consument de beste producten op het gebied van onderhoud en bestrijding te bieden. Innovatie en duurzaamheid staan bij beide merken hoog op de agenda. Zo zitten de meststoffen vol met in de natuur voorkomende mineralen, zodat niet alleen de plant, maar ook de bodem wordt verbeterd.

Biologisch tuinieren

Hoe moet ik mijn buxus bemesten?

Als je gele blaadjes aan je buxushaag of buxusstruik ziet, is het zeker tijd om met buxusmest aan de slag te gaan. De ideale tijd om te bemesten is in de late herfst of het vroege voorjaar. Buxuswortels groeien immers het meest in de late herfst, winter en vroege lente, wanneer de bodemtemperatuur niet zo hoog is. Koop een korrelmest voor buxusstruiken en strooi de juiste hoeveelheid - vermeld op de verpakking - rond de basis van de struiken. Je vermijdt ook verbranding van de bladeren door de voeding niet ín, maar rondom de plant te scheppen. Houd je ook zeker aan de hoeveelheid mest vermeld op de verpakking. Teveel mest kan juist weer leiden tot een zieke plant. Geef goed water nadat je de korrels in de bovenste laag grond hebt verwerkt.

Mest voor gazon

Mest voor de buxus online kopen | deOosteindeOnline.nl

Meststoffen voor de buxus online bestellen bij deOosteindeOnline.nl

De buxus is zo'n gouwe ouwe tuintopper die elke tuin een flinke opknapper geeft. Hij is groenblijvend in de winter en zeer eenvoudig te verzorgen - mits je 'm uiteraard af en toe wat liefde en extra voeding geeft. Die voeding hebben we voor jou in deze categorie vast uitgezocht. Kies de buxus en ilex mest, probleemoplosser of groenmaker die jou aanspreekt. Heb je vragen over ons assortiment? We zijn zes dagen per week bereikbaar. Met een paar klikken haal je alles in huis om voor jouw tuin in topconditie te brengen en houden.

Universele mest voor tuinplanten

Onze tuincentra